BIY AD

20 Şubat 2011 Pazar

Skills Challenge Şampiyonu Curry ve Garip Bir Ödül


Link

Favorim Chris Paul'u artık nasıl lanetlediysem, adam turnike kaçırdı. Koptum izlerken. Rose eğer son pası verdikten sonra gaza bassa bir ihtimal geçebilirdi Curry'i. Gerçi 1.6 saniye o kadar kısa bir mesafede kapanmaz muhtemelen ama şansı vardı en azından. Curry'nin paslarda zorlanacağını düşünüyordum o yüzden favorim değildi ancak çatır çatır attı valla pasları ve temsil ettiği öğrenciye 30.000 dolarlık burs hediye etti. Bu konuya da değinmek istiyorum, yayında Kaan Kural'ın da yaptığı gibi. Kazanan oyuncunun öğrencisine büyük bir burs verip diğerlerine ufak burslar vermek ne kadar saçma birşeydir ya? Loto oynamış gibi oluyor öğrenciler yani. Şansa kazanan ile eşleşmiş olan fıstık gibi bir burs kazanıyor yok eğer NBA oyuncusu kötü günündeyse ufak bursla yetiniyor. Niye ki? Onun yerine versinler her öğrenciye 30.000 dolar bursu. Yarışmayı birinci tamamlayan oyuncu dışında geri kalanlar öğrencilerine burs ödesinler. Hepsi milyonlarca dolar kazanıyor, pek çok yere bağışta bulunuyorlar. Burada 30.000 dolar ödemek de koymaz onlara. Hem en azından bir çekişme olur oyuncuların arasında. Örneğin Rose öyle lay lay lom çiçekler böcekler hayat ne güzel tadında takılmazdı son 5 saniyede herhalde.

2 FARKLI FIKIR:

kerin dedi ki...

büyük olasılıkla dediğin gibi de olmuştur zaten.sponsor geri adım atmaya veya özür dilemeye tırstığından da açıklamamışlardır.

Absürd dedi ki...

Oyuncuların gösteriş yapmadan bu çocuklara burs sağlamıyıcağını nereden biliyorsunuz ? Ayrıca bu çocuklar taş attılarda kolları mı yoruldu resmen şanslarının 6da1 olduğu bir loto bileti satın aldılar çünkü bu skill challange olayı yetenekten çok şans işi, bu yorumu burada da görmek sinirlerimi bozdu, kaan kural'a saygı duyuyorum ancak All-Star hafta sonlarında nedense inanılmaz taraflı söylemleri oluyor, özellikle bana göre gelmiş geçmiş en iyi smaç yarışması jüri'sine ve yaptıkları muazzam, kusursuz puanlamaya sürekli laf yaptı, geçen sene de bol keseden dağıtıldığını söylüyordu, pes.