BIY AD

24 Şubat 2011 Perşembe

Bombalar Patlıyor, Semih Cavs'e Gitti (Post Sürekli Güncelleniyor)

Takasın son dakikalarında bombalar birbiri ardına patlıyor. Semih Erden, Harangody ile birlikte Cleveland'a geçerken, Boston ikinci tur draft hakkı aldı. Aynı zamanda Kendrick Perkins ve Nate Robinson Oklahoma City'nin yolunu tutarken, Jeff Green ve Nenad Krstic Boston'a geçti. Gerald Wallace, Joel Przybilla ve ikinci tur draft hakkı karşılığında Portland'a takas oldu.

Diğer son dakika takaslarında Phoenix Aaron Brooks'u alırken, Goran Dragic ve ilk tur draft hakkını Houston'a yolladı. Houston, Shane Battier'i eski takımı Memphis'e yollayıp, karşılığında Thabeet ve birinci tur draft hakkı aldı. Yine Charlotte'dan Nazr Mohammed'i alan Oklahoma City, DJ White ve Mo Peterson'ı yolladı. Ayrıca OJ Mayo'nun, Josh McRoberts'a karşılık Indiana'ya takas olduğu konuşuyor ama henüz bir kesinlik yok. Takasların detaylarını ve analizini ilerleyen saatlerde yazacağız.

23 FARKLI FIKIR:

tolga dedi ki...

perkins sene sonunda free agent olarak ayrılacağına şimdi ayrılsın. delonte west düzeldiği için nate robinson idiotunu yollamaları pek önemli değil. karlı çıkan boston oldu bence.

the great shot dedi ki...

perkins sene sonunda gidicek diye düşünmüş boston yine de jeff green'i ne yapıcaklar abi

Adsız dedi ki...

westbrook-sefolosha(harden)-durant-ibaka-perkins

korkutucu bi 5 değil mi ?

Adsız dedi ki...

Bu kadar baş döndürücü bir takas dönemi daha önce olmamıştır heralde. Kim nerde karıştırdım, takip edemiyorum:))
Semih için de üzüldüm. Boston gibi takımdan clevelanda gitmesi kötü oldu.

Borugiller dedi ki...

Nate robinsonu manavda 2 kilo hıyarla takas etmişler diye duyduk biz

Adsız dedi ki...

İçeriden sayı üretemez o beşle oklohoma içeriden vurcu güç olmadan final oynanmaz bence kankalar..

Unknown dedi ki...

jef green ilk göz ağrısıydı boston un.. allen takasında vermişlerdi sanırm..Geri aldılar sonunda:D

tolgaserdar dedi ki...

bu kadar takasta ersan da gitseydi düzgün bi yere ne bilim oklohoma iyi olurdu bence

Adsız dedi ki...

Başka takım bulamamışlar mı semihi gönderecek?Süreleri artsa bari biraz

liverpoolandkop dedi ki...

İlk sezonunda playoff oynamak yerine, playoff'ları evden izlemek Semih adına iyi tecrübe olacak! Türk duygusallığıyla tepeden dibe düşmenin şokunu atlatması da uzun sürecek.

Adsız dedi ki...

Ersan Orlando'ya cuk olurdu aslında

rustyjames dedi ki...

oj mayo takası son anda memphis'in geri çekilmesiyle iptal oldu.
semih içinde iyi oldu bence. en azından antremanda oradaki angutlardan daha iyi olduğunu gösterirse byron scott tarafından ilk 5e bile çekilebilir. ki cleveland zaten çılgın bir sezon geçiriyor. tamam shaq kg + jermaine'den öğrenmek teoride iyi hoş ama ikinci tur draft picki bir genç için ikinci sezonu çıkarıp çıkaramayacağı muallakta. o yüzden bence olabilecek en iyi takıma gitti. sonuçta bir şekilde kapağı nba'e atmış adamlara üzülüyorsuuz ya bazen gerçekten hiç anlamıyorum. çaylak sezonunda takas edilmesi cvsinde hoş durmadı ama orası ayrı.

twilost dedi ki...

işin cılkı çıktı artık. oklohoma'nın napmaya çalıştığını hiç anlamadım. oklohoma nın sorunu coaching ve rezalet defansları iken. takımın kimyasını bu kadar baltalamak nedendir. perkins gelince iyi defans yapacaklarını falan mı sanıyorlar.
Semihe çok yazık oldu. eğer bir de cleveland'ta da benchi ısıtacak olursa psikolojik olarak çöker geri döner buralara.
Boston şampiyonluğu kaybetti. Net.

Adsız dedi ki...

semih sonunda gerçek bir winner takıma gitti.go cavs go!

Adsız dedi ki...

Perkins defansta iyi de zaten Boston'un sorunu defans değil Krstic her anlamda daha iyi o alanda. Oklahoma'nında hücum dengesini bozar kazma.

Ender dedi ki...

perkins, kristic'i defans olarak 10'a katlar fakat kristic hucum olarak perkins'ten iyi olsa da arada dağlar kadar fark yok kesinlikle. bence doğru bir takas.

Adsız dedi ki...

Boston Perkins'i niye gönderimiş anlamış diilim tamam sezon sonu serbest kalıp gidebilecek ama bu sezon noolucak? Kim tutucak rakip 5 numaraları? hayır gelecek sezonu düşünüyorlarsa diye düşünülebir ama takımındaki oyuncuların yaşlarının toplamı 400 falan yapıyo, son şanslarıydı bu sene...
38'lik shaq, jermaine'i saymıyorum bile, ve NBA sertliğne göre yumşak pivot krstic... greenle garnett de yanyana olmaz...

saçma yaw.....

Unknown dedi ki...

Green la garnet niye olmasın ..İç dış dengesi de var mis gibi.. Green potansiyelli bir oynucu..Ki muhteşem 4 lü onuda bir kademe yukarı çıkarırlarsa bence süper bir takastır boston için..Perkins seneye beleşe gidecekken karşıkğında Green i almak ve natten kurtulmak paha biçilemez:D

Adsız dedi ki...

Olası rakiplerden Orlando ve Lakers'ın 5 numaraları problem olabilir. Orlando'nun da backcourt'u yalelli. Lakers'da bench derin değil ki bu sene saha avantajlarınıda kaybedecekler + Dallas ve Spurs epey hırpalayacak onları ( olası durumda ) yani finale epey yüksek dakikalarla oynamış olarak girecekler.

Odom, Brown, Barnes < Big Baby, Green, West bence ki Boston bunların yanına Krstic ve Joneal'ıda ekleyebiliyor.

kaan kural gibi adam dedi ki...

green patlamazsa bende adam değilim abi şunuda düşünmek lazım orlando ile olası bi eşleşmede belkide howard'ın dünyadaki en iyi panzehiri perkinsi yolladılar boston bu halde finale çıksın bende adam değilim sağlam bi uzun kalmadı takımda..

semih'e ayrıca üzüldüm ona birşey demiyorum.

Adsız dedi ki...

westbrook-sefolosha-durant-ibaka-perkins 5 i kulağa çok güzel geliyor. Green'in potansiyeline laf yok, fakat bence 3 numara için hantal, 4 numara içinse cılız kalıyor. ibaka gibi gelecek vaadeden bir oyuncu daha çok süre alacak oklahoma da, artı puan. cole aldrich te geri çağrıldı, pota altında sıkıntısı olmaz bence.
ayrıca oklahomanın hücum dengesi nedir yav :) ? topu alan potaya saldırıyor, hiçbir organizasyon yok.. westbrook içeri dalıyor ya da durant shoot off dribble ile sayı buluyor. coach değişimiyle oklahoma favori duruma gelir 2-3 yıl içinde.

semih için ise gerçekten yazık oldu, shaq gibi bir tecrübeden öğreneceği çok şeyler olabilirdi. nba'in arif erdem'i varejao'dan kendini yere atmayı öğrenebilir ama :)

Adsız dedi ki...

boston'un ihtiyacı yoktu böyle bir takasa perkins sene sonunda gidecek bile olsa bu sene için çok önemli bir adamdı. semihe ise üzüldüm boston'da mutluydu şimdi hiç uğruna nba'in en kötü takımına gidince psikolojisi bozulur bence.

Fatih Kaya dedi ki...

oklahoma'ya gerekliydi zaten geçen sezondan beri pota altına boyalı alanı kaplıyacak sağlam bir pivot bi ara tyson chandler'ı denemişlerdi hatta sakatlık vs olmamıştı perkins bence biçilmiş kaftan orası için Robinson'a gelince patlamaya hazır el bombası misali son anda kucağına düşen bombayı can havli ile fırlatırsınya nereye giderse gitsin aynı o hesap süre falan alamaz Oklahoma'da pek sevilen bi tip olmadığı aşikar :) Yalnız şu Orlando çok anlamsız Semih alınabilir di aynı şekilde Ersan da dış şut tehdidi olan bi 4 numara lazım ama sanırım bu sene ümidi kesmişler.Psikolojik olarak kötü ve zordur zirvedeki takımdan ligin dibine inmek ama Semih'İn kendini kanıtlaması için bi fırsattır bu aynı zamanda..