BIY AD

26 Şubat 2011 Cumartesi

Tartışma Büyüyor

Melo'nun takımdan ayrılmasının ardından George Karl bir televizyon kanalında, eski oyuncusuyla ilgili sert eleştiriler yapmıştı. Melo'nun savunma zaafiyetinden dem vuran Karl, yıldız basketbolcunun takım savunmasını tam anlamıyla perişan ettiğini söylemişti. Bu sözler kulağına giden Carmelo cevap vermekte gecikmedi ve twitter hesabından şunları yazdı: "Söyledikleri inanılır gibi değil. Ben Nuggets'a 7 buçuk senemi verdim ve bu zaman zarfında nasıl oynadığımı gayet iyi biliyorum. Konferans finaline çıktığımızda da takımdaydım ve çok iyi savunma yapıyorduk. Ama ne derler bilirsiniz, otlar kesilince yılanlar meydana çıkar." dedi.

Söylediklerinde belki sonuna kadar haklı Karl. O takımın en savunma özürlü oyuncusu Melo'ydu evet. Ama bunları söylemek için onun takımdan ayrılmasını kollaması yakışmamış tecrübeli hocaya. Takımını yarı yolda bıraktığı düşüncesiyle çamur atmış gibi. Melo Nuggets'tan ayrılmamış olsaydı da bu cümleleri kurabilir miydi koç merak ediyorum. Öte yandan Melo'nun sitemini haklı buluyorum bulmasına da böyle twitter'dan polemik sürdürme olayı da iyice bayılttı artık. Klavye delikanlılığı yapar gibi, LeBron karmadan bahsetsin, Melo koçuna cevap yollasın, Blatche taraftararı kavgaya davet etsin falan... Hoş durmuyor, ayrıca oyuncuların saygınlığını da azaltıyor dolaylı yolla da olsa. Neyse ki Jordan'ın, Bird'ün döneminde icat olmamıştı henüz bu meret.

2 FARKLI FIKIR:

berkd dedi ki...

Basketbolcuların da insan oldugunu unutmamak gerek bence. Misal LeBron, son derece agır eleştirilere maruz kaldı sonrasında kendince cevap verdi twitter aracılığıyla. Hangimiz cevap vermek istemez ki? Veya Carmelo, dedigi gibi 7 buçuk senesini verdi o takıma, iyi veya kötü katkı yaptı. George Karl adam olsaydı da Melo gitmeden önce söyleseydi bunları veya madem böyle zarar veriyor takıma sahada çekseydi kenara.

the great shot dedi ki...

bence karl bu sene içimn konuştu melo savunmada takılmıyor diye hakikaten berbat savunma yapıyordu denver ama şimdi mükemmel savunma yapıyoruz play off'ta Dallas'ı falan eleyeceğimizi düşünüyorum