BIY AD

22 Şubat 2011 Salı

Ve Melo Nihayet Knicks'te

Aylardır konuşulan takas sonunda gerçekleşti ve Carmelo Anthony New York Knicks'in yolunu tuttu.

Knikcs Melo'nun yanı sıra Chauncey Billups, Anthony Carter, Shelden Williams ve Renaldo Balkman'ı kadrosuna kattı. Nuggets ise bu oyuncuların karşılığında Wilson Chandler, Danilo Gallinari, Raymond Felton, Timofey Mozgov, Knicks'in 2014 draftı birinci tur hakkı, Warriors'ın 2012 ve 2013 ikinci tur draft hakları, 3 milyon$ para aldı.

Yine aynı takas bünyesinde Anthony Randolph ve Ed Curry Timberwolves, Corey Brewer ise Knicks'e geçti. Takasın detaylı analizini gün içerisinde yapacağız.

14 FARKLI FIKIR:

L dedi ki...

http://twitter.com/#!/jeskeets/status/39890605857447936

ESKENES dedi ki...

Enjoy The Lappap, fotoğraf için teşekkürler.

the great shot dedi ki...

müthiş karlı çıktık takastan aferin ujiri melo gidicek ve öyle bakacaktık
kadramuzun gücünden bi şey kaybetmediğini düşünüyorum

L dedi ki...

ne demek. her türlü yardım ve yataklığa açığız.

hakancelep dedi ki...

eddy curry ve anthony randolph t'wolves'a gitmiş. Golden State bu draft hakları karşılığında ne alıyor.3 milyon doları kim veriyor. Corey Brewer nereye gidiyor. Eski takaslarında tadı yok. Şimdi cılkı çıktı işin. 4-5 takım toplanıp danaya girer gibi takasa giriyorlar.

hakancelep dedi ki...

tamamını David Aldridge abimiz çok güzel yazmış. Takasın Minnesota-New York kısmı şöyle; Eddy Curry, Anthony Randolph + 3M $ karşılığında Corey Brewer.

Bu arada Warriors'ın draft haklarızaten NYK'a aitmiş. Yani, NYK'a GSW'den gelen draft haklarını da Denver'a devretmiş NYK.

twilost dedi ki...

cidden algılayamıyorum bu takasın amacını, bu takasın yapılış sebebini. nba'de yazılı olmayan bir kural mı var dicem ama bundan önce de çok yıldızın takımına bi kuruş kazandırmadan başka takımla kontrat yaptığını gördük? knicks gerizekalı mı? sene sonunda var olan kadroya ekleme yapmak yerine sene içinde böyle bir hamleyle bütün kadroyu dağıtmanın anlamı ne? denverı eskisinden güçlü hale getirdiler üstüne üstlük..

kalabay dedi ki...

carmelo,o akdar parayı kaybetmek istemediğinden büyük ihtimalle Denver'de imzayı çakacaktı...

Zahid Dinçer dedi ki...

takasta amma çok anthony yer değiştirmiş :) neyse en önemli anthony bize gelmiş ya o iyi olmuş.

motörkafa dedi ki...

Denver acayip karlı çıkmış, helal olsun.

twilost dedi ki...

nba.com'da 2 yazıyı da okudum. 15milyon dolarlık + yı başarıya, takım arkadaşlarına tercih etmiş. kendi tercihi. bundan sonra nyk konf. yarı finalinde gezinen yıldızlarla reklam anlaşmalarıyla sadece para kazanan bir takım olarak bir 5-6 yıl daha gider.

Numan dedi ki...

New York'un dibe vuruşunu izleriz artık. O değil de sene sonu Carmelo başka takıma gitmesin bi de :)

Adsız dedi ki...

1. Takas sadece Melo'dan ibaret değil beyler. Nedense kimse Billups'ı önemsememiş. Yaşından mı yoksa De Antoni'nin siteminde iş yapmaz diye düşünüldüğünden mi bilemem. Ama Billups gibi lider bir oyuncuyu 40 defa Felton a tercih ederim.
2. Nuggets Fields'ı çok istiyordu ama Knicks onu elde tutmakla süper bir iş çıkardı bence
3. Chandler'ı zaten sezon sonu bırakacaklardı. Gitmesi kayıp olmadı
4.Mozgow? Bank Asya'da 40 tane Mozgow var:)
5. Galiinari.. hımm burda durmak lazım işte.Knicks açısından en büyük kayıp.Ama onu vermeden de bu takası gerçekleştiremezlerdi.Nuggets salak değil
6. Nuggets her halükarda daha iyi bir takım oldu

Adsız dedi ki...

Knicks aptallığına doymasın bence