BIY AD

20 Nisan 2011 Çarşamba

20 Nisan Programı

21 Nisan Perşembe- 03:00 / Denver Nuggets - Oklahoma City Thunder
21 Nisan Perşembe- 03:30 (NBA TV) / Memphis Grizzlies - San Antonio Spurs
21 Nisan Perşembe- 05:30 / New Orleans Hornets - Los Angeles Lakers


Bu gece Batı'da ilk turun ikinci maçları tamamlanmış olacak bu maçlarla. Bakalım Nuggets koçu Karl Durant-Westbrook ikilisini durdurmak için neler yapacak taktisel olarak. Benzer hamleleri Lakers da Chris Paul'ü durdurmak üzerine düşünebilir. Thunder'ın iki yıldızı geçen maçta toplam 72 sayıyla oynamışlardı. Maç öncesi Nene'de hafif bir sakatlık vardı ama, bu akşam tüm gücüyle sahada olacakmış :) Aaron Afflalo bu akşam oynayamayacak, Mozgov da riske edilmeyecek. OKCde ise bir eksik bulunmuyor.

Bir diğer maçta da, Spurs evinde 1-0'ın rövanşında Grizzlies'i ağırlayacak. Önceki maçta Memphis kazanmış ve organizasyon tarihindeki ilk Playoff galibiyetini almıştı. Bu akşam ise, Batı birincisi Spurs seriyi eşitlemeye çalışacak. Spurs'te Ginobili hafif sakat gibi ama çok büyük ihtimalle oynayacak akşam, takımın O'na ihtiyacı var bayağı. Memphis'te sezonu kapayan Gay dışında bir eksik yok bu akşam. Maçla ilgili ilginç bilgiyi aktarayım sizlere: 2003'ten beri her şampiyonluk koşusunda Spurs ilk serilerin ilk maçını kaybetmiş. Bu da farklı olmadı. Akşam Spurs bence zorla da olsa kazanacaktır.

Gecenin son maçında ise, herkese göre büyük sürpriz olan Hornets galibiyetinin diğer aktörü Lakers, mağlubiyeti unutup seriyi 1-1'e taşımaya çalışacak Spurs gibi. Lakers'ta Blake'in oynaması bekleniyor bu maçta. Fisher'ı Paul'ü tutamayacağı aşikardı, şimdi kabak gibi ortada zaten. Bu açıdan Blake'in olması oyun kurucu olarak Fisher'ın dakikalarını paylaşması ve savunmada katkı vermesi çok önemli bu gece.

0 FARKLI FIKIR: