BIY AD

6 Ağustos 2009 Perşembe

Fransa Kazandı, Spurs Beddualardan Kurtuldu

Hatırlarsanız bundan birkaç gün önce bileğini burkan Parker'ı, Fransa'nın en önemli rakibi olan İtalya karşısında oynatmama kararı almışlardı. Fransızlar da eminim bu olaya bir hayli içerlemişlerdi. Ancak Parker'sız çıktıkları maçta İtalya'yı uzatmalarda 80-77 yenmeyi başarmışlar. Spurs bu galibiyet ile olası beddualardan paçayı sıyırmış diyebiliriz.

Parker cumartesi günü oynanacak Finlandiya maçında takımdaki yerini alacakmış. Bu gruptan çıkacak takımı Fransa'nın evinde İtalya'ya karşı oynayacağı karşılaşma belirleyecek.

NBA patentli Batum, Magic oyuncusu Pietrus'un kardeşi Florent Pietrus ve Diaw'ın etkili oyunları deplasmandan galibiyetle dönmelerini sağlamış. Sırayla 20, 20 ve 15 sayı atmışlar. Herşeyi anladım da, hücumdaki yetenekleri sınırlı olan Batum'un 20 sayısını anlamadım gerçekten. İtalya'da ise Raptors'ın yeni transferi Belinelli'nin 26 sayısı yeterli olmamış. Bargnani de 10 sayıda kalarak bekleneni verememiş.

Diğer grupta, Bosna Hersek Portekiz'i 62-56 mağlup etmiş. Grubun üçüncü takımı Belçika henüz maç yapmamış. Grup maçları bitince, iki lider Eurobasket 2009'daki son kontenjanı kapabilmek için mücadele edecek.

0 FARKLI FIKIR: