BIY AD

21 Aralık 2009 Pazartesi

Günün En İyileri - 20 Aralık (Kaçırmayın)

Of of of of... 3 tane harika, muhteşem ve hatta inanılmaz hareket varmış bugün. Diğerlerini sallayın. Sadece 7, 4 ve 1. sıradaki hareketleri izleyin yeter. Ama önce, benim dikkatimi çeken Stephen Jackson'ın dün gecenin gerçek 1 numaralı hareketi olması gereken basketi:


Link

Nasıl? Bal faktörü bazen çok eğlenceli olabiliyor =)

Dikkat, şimdi sıra yıl boyunca izleyeceğiniz binlerce sayıdan daha güzel olduklarını garanti ettiğim 3 harekette. Hatırlatayım 7, 4 ve 1 numaradalar:


Link

7) Andre Miller, daha yeni Türkiye'yi ziyaret eden Hakeem'in dreamshake'ini uyguluyor. Harika. Ama Rondo ve House'un pozisyonlarının yanında zayıf kalıyor diyebilirim.
4) Rondo'nun pası sol elle, koşarken, hızı ve zamanlaması kusursuz. Uzun süredir böyle etkileyici bir pas görmemiştim ve izlerken "Ooooouuuv" dedim gerçekten.
1) Ama House... Topu çalıyor, top dışarı çıkacakken, topun arkasından uçup bel arkasından inanılmaz bir pas atıyor. Ayrıca Tony Allen'ın smaç + faul ile bitirmesi pozisyonun kreması oluyor. Sadece "Ooooouuuv" demekle kalmadım, üzerine ağzım bir süre açık kaldı şu pozisyon sonrasında. Biraz da House'tan bunları beklemediğim için olsa gerek ama yine de muhteşemdi.

9 FARKLI FIKIR:

calvin dedi ki...

rondonun pası muazzam gerçekten. eddie house da inanılmaz.

Onur Kukuk dedi ki...

Derozan'ın smacı top10'a girer mi birde utanmadan gecenin smacı demişler.Birde utanmamışlar 3. numaraya koymuşlar.Bu top 10'u bu gece kim hazırladıysa o ne alıyorsa aynısından bende istiyorum sonra da beasley gibi bir kliniğe yatmak istiyorum :)

bahtiyar dedi ki...

gecenin 1 numaralı hareketi muhtemelen yılın en iyi 10'una girer eddie house'in topu çalıp o pası vermesi bile inanılmazken birde smaçla pozisyonun bitmesi...

fairfax dedi ki...

rondo'yu izlemek ayri bir keyif olmaya basladi.

Major dedi ki...

paul'un pasını neden koymuşlar top 10'e anlamadım. bildiğin bounce pas işte..

L dedi ki...

eddie house'un ordaki çabası, hangi oyuncu olsa akıldan çıkmaz. ama mevzu bahis oyuncu "eddie house" olunca, direkt unutulmaz hale geliyor.

Dan Dirik dedi ki...

house kendini çok geliştirdi

Berke B. dedi ki...

Rondo'nun pas süper hakkaten

Trapped Scorpion dedi ki...

kobenin havada el değiştirdiği pas vardı onu koysalar iyi olurmuş.