BIY AD

20 Aralık 2009 Pazar

Pozisyon Pozisyon Ersan Cavs'e Karşı


Link

Videonun yaklaşık 2. dakikasında fast break'te LeBron'un üzerine giderek bulduğu turnikeyi maçın 3. çeyreğini izlemediğim için kaçırmışım. Harikaymış gerçekten. Ayrıca pota altından topu oyuna sokarken MoWilliams'ın kucağına atması herhalde Skiles'ı çıldırtmıştır. Hakikaten o nasıl bir hata Ersan ya? Yine de maçta genel olarak iyi oynadığı gerçeğini değiştirmiyor bu. Video için R7bertpires'e teşekkürler.

7 FARKLI FIKIR:

cikkoleite dedi ki...

Ersan´in bence kötü bir sut stili var.Uzun vadede eger sutunu degistirmezse sorun olabilir onun icin.Sut atarken tek el agirlikli bir yöntem kullaniyor.Zaten oyun icinde ribaund,pas alisverislerinde cok sik kullandigi o eline büyük yük biniyor ve zaman zaman cok kötü sutlar atiyor!

Absürd dedi ki...

Çok doğru kararlar veriyor ve istatisteğe yansımayan onlarca iş yapıyor, bu yüzden ilk 5'e yerleşti, bu yolda devam etmesini umuyorum. Ayrıca o ne kadar sinir bozucu bir DE-FAN-CE'dir çok gıcık oluyordum zaten bu kadar arka arkaya dinleyince sinirlerim zıpladı, tabi Hornets'in sayı attıktan sonraki "Buuuum" sesi ile karşılaştırılamaz.

Maximus dedi ki...

bencil jennigs:))

Adsız dedi ki...

Bucks maçlarını takip eden biri olarak, jennings günün sonunda kahraman olan adamı oynamak istiyor ve bu yüzden de bucks genelde 2-3 sayı farkla kaybediyor. Halbuki çok iyi bir oyun kurucu olabilecek kapasitedeyken, son dakikalarda resmen çuvallıyor. Bence Jennings egosunu yenmeyi başarırsa çok iyi bir yıldız olarak değerini katlayabilir.

thespaceforthis dedi ki...

ersanın gerçekten şut stilini biraz değiştirmesi gerekiyor. şut mekaniğinde problem var sanki, yükseklik olarak iyi gidiyor top ama mesafede problem oluyor.. bazı şutlarda da mekaniğinin dışına çıktığı için abuk subuk şutlar olabiliyor heralde..
avrupa - nba 3lük mesafesi farkından mıdır bilemiycem..

onun haricinde sertlik konusunda savunma konusunda gerçekten iyi bi maç çıkarmış.. nba 4 numaraları ile kapışabilcek bi sertlikte, her 4 numaranın bileğini kırabilecek kadar hızlı.. 2010 dünya şampiyonası için tek umudumuz ersan, kendisine iyi bakar umarım nazar degmesin =)

oz01 dedi ki...

Şut sitilini değiştirmesi bundan sonra biraz zor olur gibi.Çünkü başladığınızda nasıl alıştıysanız öyle gidiyor.Ve Ersan'ında tek eline ağırlık verdiği bilek hareketi hoş gözükse de mesafe ve ivme anlamında onun alıştığı şekilde gidecektir.Bence de Ersan maçın son dakikalarında heyecan yada sorumluluk yükünden kaynaklanan atış hataları haricinde genel anlamda gizli katkılarıyla da iyi oyunlar ortaya koyuyor,genç bir oyuncu ve gelişimini ilerlettikten sonra onun MIP odülünü alcağını tahmin ediyorum.Topu çalıp attığı turnikede günün top5 ine girmeliydi bence.

calvin dedi ki...

maçın sonunda harika oynayıp takımını skora ortak eden ilk faktörmüş gibi görünüyor. göğsümüz kabarıyor be.