BIY AD

23 Aralık 2009 Çarşamba

Zach Randolph - Warriors İlişkisi

Hayır dün gece oynanan Grizzlies - Warriors maçından bahsetmeyeceğim. 2 gün önce Denver Nuggets'ın uzunlarına karşı 32 sayı 24 ribaund ile oynayarak bütün NBA camiasını şaşırtmıştı Zach Randolph. Nuggets teknik ekibi ve yönetimi böylesine bir dominantlığın karşısında düşünüp taşınmışlar ve serbest bir uzun eklemeye karar vermişler kadroya.

Eğer karadelik, kanser ve işe yaramaz olarak ün yapmış bir uzun sizin pota altınızı dağıtıyorsa bu tip önlemler almanız gerekebiliyor. Hatırlarsanız, buna benzer bir şekilde Portland'da McMillan Warriors gibi kötü bir takıma yenildikten sonra Andre Miller'ı bench'e çekmeye karar vermişti. Randolph ile Warriors arasındaki ince bağlantı da buradan geliyor.

2 FARKLI FIKIR:

Adsız dedi ki...

Randolph'u neden bu kadar aşağıladığını anlamıyorumm doğrusu. Şu NBA'de bir adın çıkmaya görsün klişe timi hemen yapıştırıyor yaftayı artık ağzınla çemberi öpsen dahi farketmiyor.

Evet zach bir dönem bencil oynadığı ve savunma yapmadığı için çok dile dolandı. Ama o döenmin üzerinden çok sular aktı. en önemlisi ise bahsettiğimiz adam boş bir adam değil onu eleştirenler bunu gözden kaçırıyor sanırım. Eleştiri ve takıntı ayrı şeyler.

sabonis dedi ki...

işe yaramazdan kastım, maç kazandırması, domine etmesi vs gibi olaylar.

yok her zaman hücumda olan yeteneklerine saygım var. ama pas vermemesi, defans yapmaması, abuk subuk şut seçimleri ile mental eksikliğini her seferinde gözler önüne sermesi. say say bitmez randolph'un eksileri.