BIY AD

16 Ocak 2010 Cumartesi

16 Ocak Programı (Ersan-Mehmet NTV'de Karşılaşıyorlar)

17 Ocak Cumartesi 01:00 / New Orleans Hornets - Indiana Pacers
17 Ocak Cumartesi 02:00 (NBA TV) / Phoenix Suns - Charlotte Bobcats
17 Ocak Cumartesi 02:00 / Sacramento Kings - Washington Wizards
17 Ocak Cumartesi 02:30 / New York Knicks - Detroit Pistons
17 Ocak Cumartesi 03:00 / San Antonio Spurs - Memphis Grizzlies
17 Ocak Cumartesi 03:00 / Miami Heat - Oklahoma City Thunder
17 Ocak Cumartesi 04:00 (NTV) / Milwaukee Bucks - Utah Jazz
17 Ocak Cumartesi 05:30 / Cleveland Cavaliers - Los Angeles Clippers

İki yayınlanan maç arasında 2 saat olması güzel. İkisi de izlenesi karşılaşmalar. Mehmet ve Ersan'ı birkaç pozisyonda birbirlerini tutarken görebiliriz. Ama genelde dışarıda oynayan uzunları Boozer'ın tuttuğunu hatırlatmam gerek. Bucks'da ise Bogut 3'lüğe kadar çıkmayacağı için Ersan Mehmet'i tutacaktır. Deron Williams'ın oynayıp oynamayacağı maç saatinde belli olacakmış.

Bobcats - Suns, akla karanın karşılaşması gibi diyebiliriz. Bir taraf yüksek tempo tercih ederken, diğer taraf tempoyu düşürüyor. Bir taraf delicesine ve yüksek isabetle üçlük atarken, diğer taraf buna en iyi engel olan takımlardan biri. Bobcats hiç hücum edemezken, Suns'ın yukarıda belittiğim gibi iyi hücum etmesi ama hiç savunma yapamaması. Bu konuda ligin en kötülerinden biri olması. Bobcats'in maça ortak olabilmesi için G-Wall ve Diaw'ın çok formda olmaları lazım bence.

Bunların haricinde Heat - Thunder'ın pek zevkli geçeceğini düşünüyorum. Gerçek bir blok tehdidi olmayan Thunder'a karşı iki maçtır formuna ve sağlığına kavuşan Wade'in boyalı alandan çok sayı üreteceğini düşünüyorum. Diğer tarafta ise Beasley veya Q-Rich, Durant'ı savunamazlar bence. Güzel bir kapışma izleyebiliriz yani iki süper yıldız arasında.

1 FARKLI FIKIR:

Adsız dedi ki...

sen insallah bahis oynamiyorsundur yahu.. su mac programlarini aciklarken yazdiklarinin %90'i tersi cikiyor.