BIY AD

14 Mayıs 2010 Cuma

13 Mayıs Playoff Programı

14 Mayıs Cuma 03:00 (NTV Spor) / Cleveland Cavaliers - Boston Celtics

Daha yeni LeBron ve maçla ilgili birşeyler yazmıştım. Daha fazla ne denebilir? Merakla bekliyorum LeBron'u, bakalım ne kadar sinirli, ne kadar konsantre göreceğiz kendisini...

7 FARKLI FIKIR:

Adsız dedi ki...

Bence 5. mac LeBron un superegosunu kanıtladıgı mactı.. Bu performans kotu oyun oynamak degil bilerek oyun oynamamaktır.. Neticede macın ardından bomba yorumlarla bu fikri pekistirdi.. Birazdan gorucez bakalım Lebron mu Boston mu ? Bu aksam LeBron a guveniyorum.. Herkesin bildigi gibi bu sımarık ve egosu yuksek adam isterse bu macı da alır bu seriyi de cevirir.. Ama boyle giderse zamanla seveni degil sadece takdir edeni kalacak..

utku dedi ki...

bu fotoğraflar için maç öncesinde/maç içinde anlaşılmıyorsa, ben de ne olayım :)

dfn05 dedi ki...

birinci yarıda gene de oynamaya calıstı lebron ama 35 i falan bulmazsa bu top kayıplarıyla işleri zor .. knicks tezahüratı da güzel de lebron'ın tepkisini anlamak mümkün değil =p

Adsız dedi ki...

Aldılar gazını lebronun... Yok efendim isterse her takımı yenermisde canı istemiyormusta havasında değilmişte nerde lebroncular eller havaya hadi bakiiiiiim:)))

Adsız dedi ki...

lebron balonu pufffffff diye söndü. yine evden izleyecek finalleri, güzel televizyonu vardır umarım

Mustafa Şimşek dedi ki...

Hadi Cavs'a ve Lebron'a geçmiş olsun :D

Adsız dedi ki...

quadriple double'ın kıyısından döndü ama yetmedi :)

lebron filan önemli değil de arada kaynayan adam shaq bence. eğer emekli olursa; nba kariyerinin son maçında kimsenin umursamadığı adam konumunda kalmış olacak.