BIY AD

7 Mayıs 2010 Cuma

7 Mayıs Playoff Programı

8 Mayıs Cumartesi 02:00 / Cleveland Cavaliers - Boston Celtics
8 Mayıs Cumartesi 04:30 (NTV) / Phoenix Suns - San Antonio Spurs

Son maçı yarım bırakmak zorunda kalan Varejao oynayacak. LeBron'un da dirseğinde şu anda bir problem yokmuş, en azından son antrenmanda bir sıkıntı çekmemiş. The Garden'daki iki maçtan en az birini Cavs'in kazanacağını düşünüyorum.

Spurs'ün de bu gece Suns'a karşı kazanmasını bekliyorum. Özellikle Bonner'ın şutlarının girmesi halinde. Yok girmiyorsa sadece 5 dakika falan alması gerekiyor. Çünkü onunla beraber ribaundlarda çok sıkıntı çekiyor Spurs ve kendisi Spurs'ün ana prensibi olan savunmadan bihaber... Normal şartlarda Spurs'ün her maç birkaç hücum ribaundu fazla almaları lazım Suns'dan, bunu istatistiklere bakmadan söyledim. Çünkü Spurs NBA'in en iyi ribaund çeken takımlarından biriyken, Suns en kötülerden birisi. Blair'ın Bonner'dan fazla süre alması gerekebilir. Bugün Spurs'ün kazanmasını bekliyorum, gerçi ilk iki maçtan birini de alacaklarını düşünüyordum...

12 FARKLI FIKIR:

KskHyTr dedi ki...

Yok artık goran dragiç!!! Bu nedir arkadaş adam en son kıçından çıkardı basket faul oldu 3lük pozisyonda:)

Cengizhan TÜRKİŞ dedi ki...

iyi günler.. gece maçı izleyemedim.. ntv de tekrarını göstermiyor programda fakat dragici falan izlemek istiyorum.. netten falan buluyorum maçları demiştiniz bir yardımcı olur musunuz?

Adsız dedi ki...

Kaan Kural ve Murat Kosova'ya çok acaip bir kapak oldu. Seri öncesi Spurs ezecek naraları atıp seri 2-0geldğinde bile "bakmayın siz spurs evindeki maçları süpürür işi bitirir" demeyi sürdürürerek basketboldan ne kadar anladıklarını ve ne derece tarafsız olduklarını gösterdiler.

Adsız dedi ki...

evet arkadaşlar, ben de birçok maçı kaçırıyorum. acaba bu maçları daha sonra nereden izleyebiliriz?

Adsız dedi ki...

yok ya kaan kral suns alır demişti

Unknown dedi ki...

@cengizhan
maçları aşağıdaki linkten indirebilirsin http://www.myp2pforum.eu/threads/36397-NBA-Playoffs-2010-Full-Game-Downloads-No-Spoilers

Adsız dedi ki...

ilk adsıza diyorum

ergen dinlew bak. kaan kural en baştan beri suns alır diyo hatta playoff öncesi batı şampiyonu olur demişti suns için

Bitcoin Türk dedi ki...

NBA Stüdyo'da 2-4 SAS olursa şaşırmam demişti. Ama en büyük cevabı Suns verdi tabi maçta. 2. turda bu kadar antipatik takım arasında tutulabilecek yegane takım Phoenix.

Adsız dedi ki...

son adsıza diyorum

gecikmiş ergen bak. Ben kaan kural'ın ne dediğini çok iyi biliyorum. bir yerlerden bul ve dünkü programda söylediklerini dinle. Seri 2-0'a geldi ama bakma phoenix max. oynadığı için böyle oldu San antonio'da hiç şanşları yok ordaki maçları spurs alır dedi.

Cengizhan TÜRKİŞ dedi ki...

@ Antimadde

çok teşekkürler..

Adsız dedi ki...

@ adsız 11:55

sen nerenden dinlioysun kaan kuralı anlamadım.adam seri başında 4-2 suns alır demişti.hatta nba finali bile oynarlar demişti.

Xscape dedi ki...

ya kaan kuralin kastettigi seri hala ortada, san antonio burdan 2-4 yaparsa kimse sasirmasin ama phoenix bir adim onde seklindeydi. buluttan nem kapan arkadaslar hic sanlari yok falan anlamis. nereleriyle dinliyorlarsa artik.