BIY AD

11 Mayıs 2010 Salı

Joe Hawks'u Taşıyor (!)

Hatırlarsanız, Joe Johnson Atlanta'da oynanan serinin 3. maçından sonra taraftarlara laf sokmuştu. Bu sabah elendiler, şimdi sadece ortalamalarını vereyim Joe'nun:

Playofflar'da %22 üçlük, %38 toplam şut yüzdesi
Magic'e karşı %17 üçlük ve %30 toplam şut yüzdesi

Fazla söze gerek yok. Önce kendin biraz oyna ondan sonra taraftarlara sataşacak hakkı bul kendinde. Zaten 3. maçtan sonra da eleştirmiştim ama bir takımın 'franchise' oyuncusu bu rakamlarla oynarsa ve çıkıp bahane ararsa ister istemez gıcık oluyorum. Gideceği takımda Joe Johnson'ın yanına bir başka süper yıldız gerektiği aşikar... Hawks'la imzalayacak olursa da artık yıllar boyu playofflar'a kalan ama zirveye oynamayan bir takım izleriz herhalde. Tabii önemli hamleler yapılmazsa.

5 FARKLI FIKIR:

tolga dedi ki...

nyk james'i alamazsa eğer jojo 'nun oraya gideceği kesinleşti gibi

silahsız kuvvet dedi ki...

Şu Joe Johnson maksimum kontrat alırsa eğer Hidoya falan hiç laf edilmemesi lazım. Ömrü hayatında hem takımın hem sen konferans yarı finali görmüşsün ve şu gösterdiğin mücadeleye bak. Son cümlede yanına süper yıldız gerektiği şart demişsin ama yerinede diyebiliriz. Birde savunması güçlü, genç bir guard daha bulabilirlerse uzun yıllar play-off potasından kopmazlar.

Adsız dedi ki...

most overrated player of all time

Adsız dedi ki...

Playofflar çok farklı normal sezondan,büyük oyuncuların belli olduğu arena burası.Joe Johnson da büyük bir oyuncu olmadığını göstermiş oldu..

Unknown dedi ki...

dogru... jo bu takimi buradan daha ileri goturemez.

dogru... playoff larda yuzdeleri bayagi bir dusuk.

ama jo'nun seyirci ile ilgili aciklamari bir birikimin disa vurumu.

zaten seyirci diye birseyi yok atlantada, sebekler toplulugu. biriside para verip bilet olmaz bu sebeklerin.

bundan 4-5 sene once AI'in attigi bir baskette atlantanin attigi baskete oranla cok daha fazla sevinc yasaniyordu phillips arenada.