BIY AD

13 Mayıs 2010 Perşembe

Nate Robinson ve Takım Olgusu


Link

Heat serisi sırasında Nate Robinson'ı şov ve rol yaptığından dolayı eleştirmiştim. Umursamazlığını ön plana çıkarmıştım. İşte burada çok daha net görülüyor Nate Robinson'ın takımı için kendisinden çok şeyler feda etmeyi göze aldığı !! Doc Rivers bir taraflarını yırtsın "Birlikte, takım olarak kazanacağız" diye, Nate beyimiz "Bugün de hava çok sıcak ya" modunda sohbetlere dalsın, etrafı seyretsin. Yürü be Nate Robinson deyip geçiyoruz...

5 FARKLI FIKIR:

Filmplaylist dedi ki...

Nate Robinson'ı D'Antoni adam edemediyse daha da kimse edemez.Orlando-Atlanta 4. maçında Nba Tv'de yorum yapan İhsan Bayülken'in güzel bir sözü vardı."Kötü oyuncu yoktur,rolünü bilmeyen oyuncu vardır" diye."Bence bu söz Nate Robinson'un şu durumuna çok uyuyor.Nate Robinson hiçbir takımında rolünü öğrenemedi.Gerçi rolünü bilmemesi bazen işinede yaradı.(Yao'yu blokladı,Shaq'ı blokladı)Ama uzun vadede takımına yarar vermeyen,sadece istatistikler için oynayan bir oyuncu oldu.Doc Rivers'ıda tebrik etmek lazım bu mentalite'deki oyuncunun playoff'larda takımına yarardan çok zarar getireceğinin farkında.

Cengizhan TÜRKİŞ dedi ki...

adam oynamıyor ki niye dinlesin taktikleri :D

KskHyTr dedi ki...

Önümüzdeki sene telekomda görmek isteriz kendisini:) Davis le iyi bir ikili olurlar:)))

Adsız dedi ki...

nate robinson videodaki durumu bilerek yapıyor diye düşünüyorum. herşeyden öte, kameraların kendisini öyle görüntülemesini istiyor gibi. sırt bench'e dönmüş, eller arkada birleştirilmiş, sohbet ediyor. ne bekliyordu? "nate süre alamadığı için takıma tafra yaptı" dememizi mi. zaten bunu takıma niye aldılar onu bana biri Allah rızası için anlatsın.

Adsız dedi ki...

Playoff ta sadece 2. seri 5. macta birkacdakika alabilen bir adam.. Ben olsam direk tribunde otururdum..:)