BIY AD

12 Haziran 2010 Cumartesi

Emir Preldzic Milli Takım'da

Daha resmi açıklama yapılmamış olsa da, düşmüş hemen medyaya. 1-2 pozisyonlarının yanında 3 de oynayabilecek bir yabancının devşirilmesi gündemdeydi. Üç yetmedi, dört pozisyonu birden oynayabilen Emir Preldzic alındı Milli Takım'a.

Aslında takımda Hidayet'ten başka gerçek bir üç numara olmadığını düşündüğümüzde, mantıklı bir seçim. Ersan'dan başka üçlük atabilen bir 4 numaramız da yoktu (Cevher %90 elenecek sonuçta), bu eksiği de kapıyor. Bunun yanında kısıtlı sürelerle de olsa oyun kurucu pozisyonunu da idare edebiliyor. Kısacası joker kendisi. Ayrıca opsiyonlarımızın en kısıtlı olduğu iki pozisyonu yedekleyebilmesi en büyük artısı. Son olarak da kendisini 3 sezon önce Tanjevic'in buraya getirdiğini biliyoruz. Yapı olarak da bana hep mülayim ve alçakgönüllü gibi gelmiştir, Anıl da öyle diyor zaten. Yani mantıklı bir karar bana sorarsanız Emir'in takıma dahil edilmesi. Ama tabii Slovenya'ya ne kadar para ödenecek acaba orasını bilmiyorum, bir de bu para ödenmişken Preldzic kimin yerine girecek acaba kadroya?

3 FARKLI FIKIR:

gay prof. dedi ki...

1-2-3 numaraları oynayabilen tam bir joker. Çoğu oyun kurucudan daha iyi asist istatistikleri var. Yerinde bir şeçim. Ama basketboldan anlamayanlar beğenmeyecektir.

Adsız dedi ki...

preldzic'in efes taraftarına küfrettiği maçları unutmadık.

Sheed dedi ki...

anıl kim?