BIY AD

24 Temmuz 2010 Cumartesi

Wade Jimmy Kimmel Live'da (LeBron'a Mesaj)

2-3 gün önce katılmıştı Wade programa, internette okumuştum ama arada unutmuşum. Demin karşıma çıktı dolanırken öyle internette. Kimmel'ın Knicks ısrarı ve Wade'in "O topa girmem" tepkisi güldürürken, ikinci videonun ortalarında Kimmel'ın sorduğu soruya Wade'in cevabı bir hayli şaşırttı ve biraz da mesaj niteliğindeydi:

Kimmel - LeBron Cleveland'da kalsa ve salary cap'leri boş olsa, Bosh da oraya gitse. Sen de onların yanına Cleveland'a gider miydin?
Wade - Hayır

"Başkasının çöplüğüne gitmem" demiş yani kısacası. Son günlerde Michael Jordan, Larry Bird ve Magic Johnson'ın eleştirdiği LeBron'un Miami'ye katılma kararını, kendisinin vermeyeceğini söylemiş. Belki de içinde ufak çaplı fırtınalar kopan LeBron, bu cevabı duyduğunda tepkisi ne olmuştur acaba? Sırf bunu düşünerek "Giderdim" demesi daha iyi olabilirdi belki de. Çünkü Wade'in cevabı hafiften bir çekişme yaratabilir LeBron'la arasında. Kimmel maden bulmuşken deşse biraz, çok ilginç şeyler çıkabilirdi ortaya.


Link


Link

16 FARKLI FIKIR:

calvin dedi ki...

yapmasaymış daha hoş olurmuş sanki, ama artık takımın lideri tartışmalarına noktayı koymuştur umarım.

mucho dedi ki...

resmen ağır konuşmuş çok garip bir sezon bizi bekliyor

Adsız dedi ki...

bence heat taraftarının tepkisini çekmemek için hayır demiştir.düşünsenize şimdi biri çıksa sorsa kobe'ye "gasol gelmese yeniden konferans'ın en iyi takımı olamasanız lakers'tan gider miydin?" diye, kobe'de "giderdim" dese neler olur?

Deniz dedi ki...

@Adsız kobe'ye aynı programda sordular bu soruyu, "gerçekten gidecek miydin gasol gelmeseydi" diye, elbette, yeniden şampiyonluğa oynayacağım bir takıma gitmek istiyordum demişti.

bu arada hep olayın lebron tarafından bakıyoruz ama işin bir de wade tarafı var. hep şampiyon olurlarsa lebron tek başına olamadı diyeceğiz ve jordan, kobe karşılaştırması sona erecek diyoruz ama aynı şey wade için de geçerli. ola ki şampiyon olurlar ve mvp lebron olursa wade'in durumu daha çok yadırganır bence. kendi şehrinde ikinci planda kalmak istemez.

Adsız dedi ki...

wade de işi gücü bıraktı los angeles ve medya turuna çıktı sanırım. jay leno'ya konuktu birkaç gün önce, şimdi de kimmel'ın şovuna çıkmış.

Adsız dedi ki...

knicks e ne diyor?

Enes dedi ki...

Tam da olması gerekeni söylemiş. "Abi ikisi beraber anlaşırlar lider olması gerekmiyor takımda" anlayışı fazlasıyla iyimser ve gerçeği yansıtmıyor. Her takımın sadece bir lideri olur. Shaq - Kobe birlikteliğinin de bozuluşu bundandır.

Takım kötü giderken mola çıkışı iki adam aynı anda konuşursa kesinlikle ne huzur ne de başarı gelir...

oscar dedi ki...

en azından doğruyu söylemiş. cleveland deseydi zaten kimse inanmaz yalak falan derdim. zaten bosh'ta daha önce orda oynamayacağını söylemişti.

Adsız dedi ki...

başkasının çöplüğüne gitmem mi? sabonis yapma allah aşkına, adam soruyor, gitmem diyor :) bunda ne bir mesaj var ne başka şey. gülüyorlar zaten katıla katıla. sende türk medyası gibi haber yapma :)

Adsız dedi ki...

abartılı haber yorumu

Adsız dedi ki...

yüzügü var nasil olsa tabii hayir der. :)

Adsız dedi ki...

adamın mesaj verdiği falan yok

Adsız dedi ki...

adam soruyor hayır diyor. ne mesaj var orda ne başkasının çöplüğü durumu. sonra gülüyorlar hep birlikte

Adsız dedi ki...

eğer wade ve bosh clevelanda gelse lebrona sorsalar bu soruyu , lebron da gitmem derdi.. wade belki giderdi belki gitmezdi onu bilmem ama giderdim deyip de taraftarı karşısına almak istemiyeceği kesin..

Emre Erdogan dedi ki...

Komedi programı sonuçta, dediğinde abartılcak bişe yok bence. Cleveland'a şehir olarak gitmeme getirmiş zaten, Miami daha güzel demiş.

Adsız dedi ki...

evet en mantıklı cevabı vermiş. kimseye mesajda vermemiş. haber olması bile anlamsız