BIY AD

30 Aralık 2010 Perşembe

Shaq Haber Yaratır


Link

Haftasonu Orlando Magic maçında, Dwight Howard'a karşı 10 dakika civarı bir sürede 6 faul alıp oyundışı kalan Shaq, Bob Delaney başta olmak üzere hakemlere saydırmıştı. Seyircilerin kendisini ve Dwight'ı izlemeye geldiğini, Delaney'i izlemeye gelmediğini söylemişti. Buraya kadar sorun yok, son zamanlarda sıklıkla gördüğümüz, haber değeri az olan açıklamalar. Ardından Shaq'ın 35.000 dolar ceza alması da, prosedürün doğal akışı gereğiydi. Yani son derece normaldi. Ama normal olmayan ve benim bu haberleri blog'a geçmemi sağlayan şey; Shaq'ın ceza aldığını duyduğu anda verdiği tepki.

Elbette kariyeri boyunca 300 milyon dolar civarında sadece NBA takımlarıyla yaptığı kontratlardan kazanan Shaq için 35.000 dolar komik bir para. Verdiği tepki de zaten "Ben hakemlerle ilgili istediğimi söylerim, bu minnacık ceza da bana koymaz" dercesine adeta. Ama komik mi? Fazlasıyla. Tabii hani Garnett'i yere düşürdüğünde, KG bir ihtimal sırtından, omuzundan falan bir sakatlık yaşasaydı o zaman Doc Rivers gülmek yerine ağlardı orası ayrı konu. Olmaz olmaz demeyin, 150 kiloluk cüssesiyle beraber yapıştırıyor KG'yi yere.

Şurası bir gerçek ki, Shaq emekli olunca NBA sadece efsanevi bir Hall of Fame oyuncusunu değil, çok ama çok daha fazlasını kaybedecek. Özleyeceğiz be Shaq. Geçen sene girememişti ama umarım bu sefer All-Star'da yerini alır. Seviyoruz seni koca adam. Emekli olduğunda bile ortalıkta ol, saha içi spikeri olarak falan takıl ESPN'de, hatta All-Star oylamasında seni seçebilelim.

Edit: Ben ilk izlediğimde farketmemiştim, yorumlarda dile getirilmiş, videonun sonlarına doğru Shaq'ın Semih'e de "Selamün aleyküm" dediğini görüyoruz.

10 FARKLI FIKIR:

Onur dedi ki...

Son zamanlarda izlediğim en komik video :) Sağol haberdar ettiğin için. Ne diyeyim süpersin Shaq

krevlornswath dedi ki...

Semih kadar şanslı adam var mı ya? Dakika alamamayı falan boş verip, sadece o soyunma odasında oturmak için üste para veririm :)

melancolique_h dedi ki...

orda semihe selamın aleyküm mü diyo ben mi yanlış anladım

Adsız dedi ki...

Ya çok gururlandım Semih'in o takımın bir parçası ollmasını ve sevilmesini takımında.. Boston Celtics' i bu yüzden seviyorum oyuncular arasında muhteşem bir bağ var, hababam sınıfını andırıyor, yaşlı ergenler klubu gibi=)
Go go go Celtics, Beat LA

...S.f.R... dedi ki...

Süper Ya Akşam Akşam Güldürdü beni :))

piçadams dedi ki...

Ölü ozanlar derneği arkadaş bura yaaa

Merdan Bingül dedi ki...

Gerçekten Semih'in yerinde olmak isterdim.

enesak dedi ki...

shag a sırf boyle sebeklık yapması ıcın bıle para odenebılır.bu arada semihe gercekten selam verıyo orda :)

Adsız dedi ki...

semih'e "selamün aleyküm" diyor bir de "babaaa" diyor, yalnış duymadıysam...
why semih why...

shaq_reis dedi ki...

semih ne şanslı adam lan boston gibi bi mekana düştü