BIY AD

12 Ağustos 2009 Çarşamba

Eddy Curry Hamburgeri Bıraktı !!!

Yahoo ve NBA.com'da Curry'nin 130 kilo olduğu yazsa da, NBA severler onun 200 kilo civarında seyrettiğini biliyordu (tamam abarttım). Ancak söylenilene göre Curry bu yaz fazlalıklarını atmak için çok kararlıymış ve gelişme görülmeye bşalanmış bile. Knicks takımı yetkilileri onu en son 1 ay önce bıraktıklarından beri tam 5 kilo vermiş. Hatta bundan 1 ay önce biraraya geldiklerinde de NBA sezonu bitiminden sonra 10 kilo zayıfladığını görmüşler.

Eddy Curry'i artık ayda mı tartıyorlar bilmiyorum ama bu kadar vurdumduymaz, basketbolu tınlamayan bir adamın, 3 ayda 15 kilo vermesi gerçekten çok şaşırtıcı. Her sene çıkan "X oyuncu şu kadar kilo verdi, bu kadar kilo kas koydu üzerine" şeklinde çıkan sözde raporlardan biri olma ihtimalini de göz ardı etmemeliyiz.

Curry şu anda 165'ten 150 kiloya kadar inmiş olsa da, ideal kilosuna daha yaklaşık 10 birim daha yolu var. Ayrıca bu fazlalığını da atsa bile, Curry'i asla şu yukarıdaki hareketleri yaparken izleyemeyeceğiz. Yine de yiğidin hakkını verelim, bu adam ne kadar hanta olsa da hücumda efektif bir silah olacak yeteneklere sahip bir pivot. Ama bakın, işin defansif yönünde hiç takılmamasına falan hiç değinmiyorum bile. O yüzden Knicks taraftarları onun takıma büyük katkı vereceği yönündeki umutlarını bir kenara bıraksınlar. Alt paragrafta daha güzel hayaller onları bekliyor.

Soru şu: Curry bu sene nasıl bir performans verecek? Hani eğer olur da kendisini aşar ve müthiş bir performans gösterirse, Knicks belki onun şişkin kontratından bir takasla kurtulabilir. Ardından 2010 yazında 2 serbest oyuncuya birden maksimum kontrat verebilirler. New York şehri için hayal etmek güzel şey olsa gerek.

0 FARKLI FIKIR: