BIY AD

14 Ağustos 2009 Cuma

İşte Buna Gülüyorum

Çık dışarı !!!

Son zamanlarda NBA'deki takımların Quentin Richardson'a sarfettikleri söz bu. Q-Rich 1.5 ay içinde dördüncü kere takas oldu. Adam valizlerini açıp daha otel odalarına yerleşemeden ayrıldı gittiği şehirlerden. New York-Memphis-Los Angeles-Minnesota-Miami seferlerinde tam 9000 kilometre yol katetti. Haberi okuyunca önce sırıtıp sonra kendi kendime gülmeye başladım. Şaka maka NBA tarihinde bu kadar istenmeyen bir adam daha olabilir mi? Neyse şimdi evini bulmuş gibi gözüküyor.

Heat onu, Mark Blount'un karşılığında almış. Pat Riley kenardan gelip rakibin yedeklerine karşı skor katkısı yapmasını istiyormuş, sağlam dakikalar verecekmiş Q-Rich'e.
Blount ve Richardson'ın kontratları bu sene bitiyor. Yani ekonomik anlamda pek bir fark yok. Timberwolves elinde şutör guard yokken niye yaptı bu takası açıkçası bilmiyorum.
Rubio'yu bu sezon Minnesota'ya getirmeye çalışan genel menajer David Kahn, ısrarla onun Flynn ile yanyana oynayabileceğini belirtiyor. Kahn konuyla ilgili olarak: "16 dakika beraber oynayıp, 16-18'er dakika tek başlarına takımı idare edebilirler." demişti. Peki geri kalan 30-32 dakikada takımın şutör guard'ı kim olacak? Damien Wilkins o kadar dakikayı kaldırabilecek mi? Daha doğrusu Wolves onun bu kadar süre almasını kaldırabilecek mi?

Timberwolves'un takasları bence bitmiş değil. Ayrıca bu takasla Rubio'nun gelme ihtimali daha da kuvvetli bence. Kahn şapkadan tavşan çıkarıp Rubio'ya bu sene formayı giydirebilecek mi? Tek soru bu.

0 FARKLI FIKIR: