BIY AD

7 Eylül 2009 Pazartesi

Eurobasket 2009 - 7 Eylül


17:30 / Makedonya - Yunanistan (NTVSpor)
17:30 / Rusya - Letonya
19:15 / Büyük Britanya - Slovenya
19:15 / Polonya - Bulgaristan (NTV)
20:15 / Hırvatistan - İsrail
20:15 / Fransa - Almanya
22:15 / Sırbistan - İspanya (NTVSpor)
22:15 / Türkiye - Litvanya (NTV)

NTV ve NTVSpor sağolsun birçok maçı izleyebileceğiz. Ancak benim vaktim olsa, internetten bütün maçları izleme pakedini satın alırdım. FIBATV adlı oluşum buna olanak sağlıyor. 25 dolara Eurobasket 2009'u kapsayan bir paket alabiliyorsunuz veya 30 dolara Ağustos 2010'a kadarki bütün organizasyonları izleyebiliyorsunuz.
Elbette NTV ve NTVSpor'un yayınladığı maçları tv'den izlemenin tadı bir başka ve üstelik güzel maçları seçiyorlar gerçekten. Ama bu dediğim olay da, istediği maçı istediği an izlemek isteyenler için biçilmiş kaftan. Çünkü maçların tekrarlarını yayınlıyorlar. Linki de şudur.

Haydi Milli Takım, çok ümidimiz yok belki ama bizi şaşırtın ve güzel bir başlangıç yapalım.

Şurada da turnuvanın statüsünü ve grupları çok kısa değerlendirmemi bulabilirsiniz.

Edit: Sırbistan-İspanya maçının NTVSpor'da yayınlandığını yazmayı unutmuşum. Teşekkürler Mahmut

3 FARKLI FIKIR:

Adsız dedi ki...

Sırbistan-İspanya maçı NTVSpor'dan canlı yayınlanacak bildiğim kadarıyla.

Adsız dedi ki...

turkcell anasponsor olduğundan güzel bir hizmeti var.. maç özetleri, son gelişmeleri, milli takımın tüm haberlerini ücretsiz olarak cebe gönderiyor. Tabi dahil olmak için mesaj atmak gerekiyor...

mumtaz dedi ki...

Benim gibi internet üzerinden maçları izlemek zorunda olanlar için bazı ipuçlarını blogumda paylaşmıştım. Eminim birilerinin işine yarayacaktır :)

* Eğer Ntv üzerinden maçı seyretmek istiyorsanız Sipru kesinlikle doğru program değil. Maç boyunca sürekli problemler çıkaran bu program, seyir zevki adına hiçbir şey bırakmıyor ortada.

* Eğer para verip satın almak isterseniz FibaTV oldukça mantıklı görünüyor. 25 dolara Eurobasket 2009'u kapsayan bir paket ya da 30 dolara Ağustos 2010'a kadar ki bütün organizasyonları kapsayan bir paket almak mümkün. Görüntüsü konusunda bir fikrim olmasa da profesyonel olarak yapılan bir iş olduğu için başarılıdır diye düşünüyorum.

*Justin her zamanki gibi bir numarali platform bu konuda. Zaman zaman hata mesajları verse de UltraSurf programını kullanarank bu hataların üzerinden gelmek mümkün. Binlerce kanalın arasında sadece 90 tanesini görüntüleyebilmek bir handikap olsa da iyi bir araştırmayla güzel justin linkleri bulmak mümkün. Kaliteli justin linkleri barındıran bir site için;

http://www.atdhe.net/

*Justin'in dışında artık popülerliğini iyice yitiren Sopcast var bir de ama hiç bulaşmamak en iyisi gibi. Maçlar şifreli yayınlanmadığı için canlı yayın yapan web siteleri bir diğer alternatif çözüm olabilir.

http://www.mumtazdemirci.com/2009-avrupa-basketbol-sampiyonasi-genel-degerlendirme/