BIY AD

11 Eylül 2009 Cuma

Majesteleri - Amiral - Stockton - Sloan

Bu 4'lü, birkaç saat sonra yapılacak töreninde Hall of Fame'e katılacaklar. Hepsi birbirinden müthiş isimler diyeceğim ama Majesteleri'ne haksızlık etmiş olacağım. Onun gibisini çok büyük ihtimalle göremeyeceğiz... Her Hall of Fame'e seçilen her çiçeği burnunda isim, daha önce bu onuru tatmış olan efsanelerden birinden, onu anons etmesini/sunmasını rica ediyor. Bu geceki seçimler şöyle:

Michael Jordan - David Thompson
David Robinson - Larry Brown/George Gervin
John Stockton - Isiah Thomas
Jerry Sloan - Charles Barkley

Jordan'ın Phil Jackson'ı veya North Carolina'da birlikte şampiyonluğa yürüdüğü koçu Dean Smith'i seçmemesi beni gerçekten şaşırttı. Majestleri'nin bu seçiminin ardından, geçmişte basketbol kamplarında gençlere "Ben sizin yaşınızdayken David Thompson'ı örnek alırdım" dediğinin altı çizildi medyada bolca.

2009 Hall of Fame seremonisi bu gece saat 01:30'da yapılacak. Digiturk'te saat 12'den sonra NBA TV'nin program akışı yok ancak yaklaşık yarım saat sonra yani 23:30'da, Hall of Fame 2008'in tekrarını verecekler. Haliyle onun hemen ardından da bu senekini canlı vereceklerini düşünüyorum. Bu tarihi anı izlemek isteyenler ekran başına...
Edit: Evet 00:30'da kırmızı halı ile 2009 Hall of Fame töreni başlayacakmış. Bilgi için teşekkürler Sheed.

1 FARKLI FIKIR:

Sheed dedi ki...

12 buçukta kırmızı halıyla başlıyor yayın ;)