BIY AD

23 Kasım 2009 Pazartesi

Film Gibi

Call of Duty: Modern Warfare 2... Son 1 haftadır evde ve boş isem, otomatik olarak bu oyunu oynuyordum, Kaan Kural röportajı bölümlerinin gecikmesinde 1 numaralı neden de budur herhalde. Sonunda dün akşam bitirebildim.

Senaryosu, hikayenin anlatılışı, oynanabilirlik, grafikleri, atmosferi kısacası herşeyiyle mükemmel bir oyun olmuş. Özellikle savaş ortamını öyle güzel yansıtmışlar ki, kendinizi gerçekten savaşın ortasındaymış gibi (sanki savaşta bulundum da!) hissediyorsunuz. Öldüğünüz zaman %90 nereden ateş edildiğini bile anlamıyorsunuz. Hele en zor seviyede oynarsanız curcurnayı görün. Ayrıca oyun öyle akıcı ve sürükleyici ki, siz oynarken sizi bir arkadaşınız izlese eminim sıkılmayacaktır. First-person shooter ve savaş oyunu seviyorsanız, alın oynayın, oynatın. Pişman olmazsınız.

4 FARKLI FIKIR:

Adsız dedi ki...

oyun çok iyi ben de bitirdim.ama artık şu röportajın 3.bölümünü yayınlasan?

Dan Dirik dedi ki...

Multisi için alırsanız gayet pişman olunuyormuş ama duyduğuma göre

Adsız dedi ki...

Şu athde nin hırsızlığına bir çözüm yolu olsa, alacam bir league pass, açacam bir blog. Hem hergün siteden yapalıcak olan maç yayını ile l-pass in parasını çıkartırım, hemde sorunsuz istediğim takımın maçlarını izlerim. Blog da senin gibi güncel nba haberlerini verdikten sonra 3-5 yolunu bulur insan ama ? athde nin başkasının yayını kullanamamasının bir yolu varmı ? hackerlar?

sabonis dedi ki...

evet ben de öyle duydum, multi için alınmazmış. ben zaten single'ı oynadım sildim bilgisayardan =)

@adsız: bugün gelecek artık son bölümü röportajın...