BIY AD

25 Kasım 2009 Çarşamba

GS - FB Rezaleti ESPN'e Bile Çıkmış

Biraz geç haber aldım, Atakan adlı bir arkadaş sağolsun mail atmış. Buyrun efendim, Galatasaray - Fenerbahçe derbisinde çıkan olaylar Amerika'nın dünyaca ünlü spor kanalı/ağı ESPN'e bile konu olmuş.

Kısaca neler yazılmış özetleyeyim:

- Parkede Ömer Aşık, Preldzic, Kinsey, Greer, Darius Washington ve Giricek gibi NBA'in tanıdığı isimlerin olduğu
- Basketbolun futbol holiganlığından etklendiği
- Daha geçen sezon Efes-Fenerbahçe Ülker finalinde aynı şeylerin yaşandığı
- Stern'le dalga geçilse de NBA'de bu güvenlik olayını ne kadar önemsediği

Sonra Fatih Uzuner adlı bir okuyucuya sormuşlar konuyla ilgili düşüncelerini, bütün blog/spor yazarlarının kağıda döktüğü şeyleri söylemiş o da.


Link

3 FARKLI FIKIR:

nate dedi ki...

Şimdi bu olaylar taa espn'e kadar çıktıysa bu saygıdeğer David Stern demezmi s*kerim böyle taraftarı ben sporcumu şampiyonaya yollamam ulan demezmi. Ne Kobesi ne Lebronı hiçbiri gelmez tarihim en kötü şampiyonası olur bize müstahak aslında.

sabonis dedi ki...

Aman ağzından yel alsın =)

öyle birşeyin olmasına pek ihtimal vermiyorum bu arada. bir de colangelo'da şu anda yetkiler konu amerika milli takımı olunca. Stern'ün de bir parmağı vardır herhalde ama ne derece önemli bir rol alıyor bilmiyorum.

bahtiyar dedi ki...

sabonis, dünya şampiyonası düzenleme de sorunlarımız vardı. yapılma sözü verilen salonların yetişmemesi gibi, hatta turnuvanın başka bir ülkeye verilebileceği bile konuşuluyordu. bu sorunlar çözüldü mü? şu anda ne dorumdayız bilgin var mı?