BIY AD

22 Kasım 2009 Pazar

Kendi Potasına Üçlük Atmak


Link

Tam da Knicks maçını izlerken dikkatimi çekmişti pozisyon. Nette arıyordum. Meğerse Ball Don't Lie bulmuş videoyu da, hakkında yazmış bile çoktan. Nate Robinson'dan akıl dolu bir hareket. Ah keşke 0.2 salise falan erken çıksaymış elinden... Bu nasıl laubali bir harekettir ya? Bu nasıl profesyonelliktir? D'Antoni de zaten bir daha oyuna sokmadı Nate'i. Bir de youtube linki vereyim tam olsun:


Link

5 FARKLI FIKIR:

Adsız dedi ki...

ny'un ne kadar leş bir takım olduğunu özetleyen bir sahne

Adsız dedi ki...

d'antoni resmen çıldırmış ağzına geleni söylemiş robinson'a. zaten o andan sonrada bir daha oyuna almadı. nate ise bunda büyütülecek ne var anlamadım(not big deal) süre zaten bitmişti demiş.

Onur Kukuk dedi ki...

d'antoni az bile yapmış orda fatih terim olsa ağzını burnunu dağıtırdı

Kerem Oktemus dedi ki...

Mike D'Antoni dallamasi ne bekliyo ben onu anlamadim cogu oyuncularin yaptigi gibi eger cok olaganustu bir durum yoksa son saniyelerde genelde topu kullanmazlar, ISTATISTIKLERINI etkilememek icin.. Simdi adam burda surenin bitmesini bekliyor, sonra da kendini tatmin edici gereksiz bir ucluk atiyor. Tamam kabul ediyorum yaptigi gereksiz bisi yani NBA'de oynuyosun bi zahmet sok bos 3 lugu :), ama kocun verdigi tepki anlamsiz, oyle el-kol yapicagina, gitsin sistemini oturtsun duzgun oyuncular bulsun sonra da NBA'in 2. en kotu olmasin..

Onur Kukuk dedi ki...

d'antoni'nin bence bu harekete bu kadar tepki göstermesinin nedeni sadece bu attığı şut değildi daha önceden yaptığı sorunlu hareketler vs. artık d'antoni'de bıkkınlık yaratmış ve artık buraya kadar diyip basmış kalayı.birde düzgün oyuncular alsın demişsin adamlar salary'i boşaltıp lebron,wade,bosh gibi adamları gelecek sene kadroya katma telaşında yani d'antoni'nin yapabileceği birşey yok, iyi sistem oturtsun dersen d'antoni bu konuda en iyilerden biri ve kendisi phoenix'te nba'in gelmiş geçmiş en zevk veren takımını yaratmıştır (bence).böyle çöp oyuncularla yapılabilecekler bu kadar