BIY AD

24 Kasım 2009 Salı

Pozisyon Pozisyon Ersan Grizzlies'e Karşı


Link

Yine R7bertpires harika bir iş çıkardı sağolsun. Maçı izlemeyenler, böylece Ersan'ın nasıl oynadığına bakma fırsatı elde edecekler. Ben zaten Ersan'ın maçının son çeyreğini canlı, ilk 3 çeyreği ise daha sonra seyretmiştim. Maçtan önce Randolph'a karşı defansta zorlanmasını beklediğimi ama hücumda da Randolph'un Ersan'ın hızına yetişemeyeceğini düşünüyordum. Ancak Ersan birkaç pozisyonda beklediğimden iyi durarak Randolph'un arkasında beni şaşırttı. Bu maçta Ersan hakkında eleştireceğim nokta, devamlı hücum faul yaptırmaya çalışıp her seferinde geç kalmasıydı ancak hücumda yine çok iyi tercihler kullandı. Gay'den çaldığı topa da dikkat çekmiştim günün notlarında. Gerçekten harika çalıyor topu.

Bu arada Spurs maçının da bir kısmını izleme fırsatını buldum. Ersan savunmada Bonner'ı çok fazla kaybetmiş dün geceki maçta. Elbette bazıları yardıma gitmesi gerektiği için son derece doğal ve suçu yok. Ancak bir kısmında Ersan'ın hatası çok büyüktü; pick&roll'lar sonrasında ve trafikte Bonner bir şekilde Ersan'dan kurtulup bomboş - ama gerçekten tam anlamıyla bomboş - üçlükler bulmuş. Bu Skiles'ın hoşuna gitmeyecektir.

5 FARKLI FIKIR:

cenar dedi ki...

hücum faul yaptırma konusunda biraz yavas kalmıs.tabi hakemler de 2.yılında olan bi oyuncuya bu kadar müsamaha göstermezlerdi.
ayrıca bi şut aşkı war ersanda biraz içeri yönelse iyi olacak.uzunların arkasında da pek duramamış sanki.
videonun 3. dk civarında thomas'a yaptgı asist mükemmel.
4.dk civarında dısarı cıkan topu cevirmesi de mükkemmel bi gayret.tabi cizgiye basmıs o ayrı:D
yine de tebriklr ersan ve sabonis

r7bertpires dedi ki...

spurs maçını indirmeye başladım torrent'ten. beklemede kalın. :p

r7bertpires dedi ki...

bu arada diğer ersan videosundaki yorumlarda youtube erişiminde sıkıntı yaşadığını söyleyen bir arkadaş vardı. aşağıdaki host dosyasını c:\windows\system32\drivers\etc içindeki host dosyası ile değiştirin. youtube dahil erişimi engellenmiş birçok siteye girebilirsiniz böylece.

http://rapidshare.com/files/311554680/hosts.rar.html

Dan Dirik dedi ki...

San Antonio maçını izlemiştim, orda asıl sorun 4 numara değil Duncan'la baş edilememesiydi. Ersan yardıma gidince içeriden çıkarılan toplarla coştu Bonner. Neredeyse her isabetinde ona doğru koşan bir Ersan görüyorduk. Ama hücuma takımının açık ara en iyisiydii bir pozisyonda Bonner'ı düşürdü post up yaparken, spiker etkilendi vs. Jennings de her takımı Golden State sanmasa iyi olur, Hill de fiziğiyle müthiş savundu Jennings'i hız dezavantajına rağmen.

sabonis dedi ki...

bazılarında yardımdan dolayıydı evet ama birkaçında da durduk yere kaçırdı Ersan ama. ona özellikle dikkat ettim.

Bonner o pozisyonda flop yapmıyor bir de bence. Gerçekten düşmüş gibi geldi bana. Çok güzel bir pozisyondu =)