BIY AD

21 Mart 2010 Pazar

20 Mart Programı

21 Mart Pazar 01:00 / Chicago Bulls - Philadelphia 76'ers
21 Mart Pazar 01:30 / Charlotte Bobcats - Miami Heat
21 Mart Pazar 01:30 / Toronto Raptors - New Jersey Nets
21 Mart Pazar 02:00 / Golden State Warriors - Memphis Grizzlies
21 Mart Pazar 03:00 / New Orleans Hornets - Utah Jazz
21 Mart Pazar 03:00 (NTV Spor) / Boston Celtics - Dallas Mavericks
21 Mart Pazar 03:00 (NBA TV) / Milwaukee Bucks - Denver Nuggets


Magic ve Cavs'den kaçmak için yapılan yarışta Bobcats ile Heat karşılaşıyorlar. Bobcats daha dün maç yaptı ve uzatmada son saniyede kaybettiler. Moralleri çok bozuk. Heat evinde ve favori olarak çıkıyor maça. Playoff'larda bu iki takım karşılaşsa, muhtemelen Bobcats'i favori gösteririm o nedenle Bobcats galibiyeti benim için hiç sürpriz olmaz. Stephen Jackson dün resmen maçı kaybetmelerini sağladı (9/20 isabete rağmen maçın sonunda 2 serbest atış kaçırdı ve maç uzatmaya gitti, uzatmada da üst üste 5 üçlük kullanıp kaçırdı), bugün farklı bir performans sergileyip maçı takımına kazandırabilir.

Celtics ile Mavs arasındaki maçta da birçoklarına göre hala balon olan Mavs evinde yaşlı Celtics'i konuk ediyor. Onlar da dün Bobcats gibi maç yaptılar ama en azından yol yorgunu değiller, neredeyse hiç yol katetmediler. Houston'dan Dallas'a geçtiler sadece, arabayla bile gitseler 2-3 saat sürer herhalde. Ama çok yorulmamış olsalar da, ben Mavs'in kazanmasını bekliyorum.

Dün çok yanlış bir şut seçimi ile maçı uzatmaya götürmeyi başaran ve ardından aldığı ribaund ile de kazanılmasında büyük katkısı olan Ersan, Nuggets uzunlarına karşı mücadele edecek. Bucks da Celtics ve Bobcats gibi yorgun. Nuggets evinde. Herşey onların lehine gözüküyor. Ersan'ın ne yapacağını kestirmek güç çünkü 10 ile 30 dakika arasında değişiyor aldığı süreler devamlı.

1 FARKLI FIKIR:

KskHyTr dedi ki...

Bucks tam gaz devam ediyor ersan yedek başladığı maçta 31 dakikayla sahada en fazla kalan 3. oyuncuydu mücadelesi meyvelerini vermeye başladı sanırım özellikle maç sonları oyunda kalması çok önemli...