BIY AD

22 Mart 2010 Pazartesi

22 Mart Programı

23 Mart Salı 01:00 / Orlando Magic - Philadelphia 76'ers
23 Mart Salı 01:30 / Miami Heat - New Jersey Nets
23 Mart Salı 02:00 / San Antonio Spurs - Oklahoma City Thunder
23 Mart Salı 02:00 / Atlanta Hawks - Milwaukee Bucks
23 Mart Salı 02:00 / Dallas Mavericks - New Orleans Hornets
23 Mart Salı 02:00 / Houston Rockets - Chicago Bulls
23 Mart Salı 02:00 / Toronto Raptors - Minnesota Timberwolves
23 Mart Salı 03:00 (NBA TV) / Boston Celtics - Utah Jazz
23 Mart Salı 04:00 / Memphis Grizzlies - Sacramento Kings
23 Mart Salı 04:30 / Phoenix Suns - Golden State Warriors

Yine playoff takımları arasında mücadelelere tanık olacağımız bir gün. NBA TV'deki maçta Mehmet bugün oynayacakmış ancak Kirilenko yok. Deplasmanda 2, toplamda 4 maçtır kazanan ve çıkışa geçmiş gibi gözüken Celtics'in kazanması için oldukça elverişli şartlar var. Şanslar eşit gibi duruyor. Bu sezon hayata dönme belirtileri gösteren Kirilenko yokken Utah, sağlam takımlara karşı oldukça zorlanıyor. Yaşlı Celtics'in dezavantajı ise 4 günde 3. deplasman maçına çıkıyor olması.

Dün deplasmanda Hawks'a yenilen yaşlı ve formsuz Spurs, bu sefer de Thunder'a konuk oluyor. Onlar da Pacers'a yenilerek pekçoklarını şaşırttılar. Ancak yazılanlara göre, önceki gece bir partiya katılmış Thunder oyuncuları, mağlubiyet buna bağlı olabilirmiş. Ne kadar doğru bilmiyorum tabii ki. Burada da bir favori yok bana göre ama artık Spurs'den ümidi kesmiş durumdayım. Hala istikrarlı bir şekilde savunma yapamıyorlar ve playoff'lar geldi sayılır. Artık bundan sonra bir mucize gerekiyor onlar için.

Son maçta Denver'a karşı muhteşem şut atan ve savunmada da rakibini yeterince durdurmayı başaran Bucks, sürpriz bir galibiyet almıştı. Hawks ise zorlandığı karşılaşmada Spurs'ü evinde uzatmalarda mağlup etmeyi başarmıştı. Celtics gibi, deplasman takımı olan Hawks'un dezavantajı yorgunluk gibi gözüküyor. Ligin en iyi savunma yapan takımlarından biri olan Bucks, en iyi hücum eden takımlarından biri olan Hawks'a karşı galibiyet alabilir. Bogut'un faul problemine girmemesi halinde Horford'a üstünlük kurmalı ve bu sayede sadece dış şuta bağımlı kalmazlar. İçeriden de skor üreteceklerdir Denver maçının aksine.

0 FARKLI FIKIR: