BIY AD

23 Mart 2010 Salı

Arenas'a 3 Ay Hapis Gelebilir

Savcı Arenas'ın, silah olayının ortaya çıkmaması için Crittenton'a baskı yaptığını iddia etmiş. Ayrıca Arenas'ın bir başka takım arkadaşına attığı ve Crittenton'a göndermesini istediği bir mesajdan alıntılarla bunu desteklemiş. Arenas için 3 ay hapis cezası isterken, Arenas ise kamu hizmeti cezası karşılığında gözetim altında serbest kalmak için savaşıyor. Kamu hizmeti ne diye merak edenler: Filmlerde klasikleşen yol kenarlarını ve parkları temizlemek veya özürlü çocukların eğitimine katkıda bulunmak iki örnek olarak verilebilir.

Arenas'ın cezasına daha önce de yazdığım gibi, 26 Mart'ta yani bu Cuma günü karar verilecek. Ama şurası kesin artık, 3 ay hapis yatsa bile önümüzdeki sezon Arenas'ı parkelerde göreceğiz. Baştan beri 6 ay veya üzerinde bir süre hapis cezası alması çok ufak bir ihtimaldi zaten.

Tabii ki Crittenton'a baskı yaptığı iddiası, Arenas adına iyiye doğru bir gelişme değil ama ben halen hapis cezası alacağına inanmıyorum. Alsa bile, Wizards genel menajeri geçtiğimiz ay Arenas'a Washington'da bir şans daha vereceklerini söylemişti. Wizards için, Agent 6'in kontratını feshetme yolunun oldukça engebeli gibi gözüktüğünü de belirtmeliyim. Arenas'ın ne kadar hırslı ve çalışkan bir oyuncu olduğunu bilmeyen yoktur herhalde. Ceza alsa da, almasa da gelecek sezona en iyi şekilde hazırlanıp hakkında konuşanların çenelerini kapamasını sağlamak için elinden geleni yapacaktır. Ama yazılan çizilen, hatta kendisi hakkında düşünülen şeylerin değişmesi hiç de kolay olmayacak.

0 FARKLI FIKIR: