BIY AD

5 Kasım 2010 Cuma

4 Kasım'dan Notlar


Günün Hayvan Performansları
-New York'ta her maçta biri benchten çıkıp inanılmaz işler yapıyor. Sene başından beri genelde bu işleri Chandler yapıyordu, bu sefer de Toney Douglas yapmış. Chicago'yu üçlüklerde 16/24 ile oynayarak yendikleri maçta 9/14 saha içi, 5/9 üçlük isabeti ile 30 sayı üretmiş Douglas. Bu aynı zamanda onun kısa kariyerinin en yüksek rakamı. New York'un inanılmaz şut yüzdesi maçı koparır gibi olmuş ancak Derrick Rose önderliğinde geri dönmüş ve farkı 25'lerden 8'e kadar indirmiş Chicago ancak New York Douglas ve Gallinari önderliğinde daha fazla yaklaştırmamış.

-Süperstarlar iki gün arka arkaya kötü oynamaz klişesini doğrulayan bir performans var karşımızda: Kevin Durant. Dün belki de kariyerinin en kötü oyunlarından birini sergileyen Durant bugün Portland gibi zor bir deplasmanda takımının 3. çeyrekte 12 sayı geriye düştüğü maçta takımını ayağa kaldırdı ve 28 sayı 11 ribaund ile takımının yıldızı oldu. Maçta aynı zamanda geçtiğimiz günlerde hayatını kaybeden eski Portland oyuncusu ve asistan koçu olan aynı zamanda '77de şampiyon olan takımın bir üyesi olan Maurice Lucas adına saygı duruşunda bulunuldu ve forması salonun kirişlerine çekildi.

Boşa Kürek Çekenler:
-Chicago'nun geri dönüş ümidini yaratan adam olmaktan öteye gidemedi Rose. 24 sayı 14 asistlik performansı galibiyet için yeterli olmadı. Ayrıca müthiş bir smacı da var onu da izlemek gerekiyor.


Bizimkiler:
-Ömer Aşık süre bulmaya devam ediyor Chicago'da. 18 dakikada şut kaçırmadan 7 sayı ve 5 ribaund ile oynamış Ömer. Gibson ve Noah'tan artan 31 dakikanın 17'sini alan Ömer kendine rotasyonda yavaş yavaş yer edinmeye başlıyor.

1 FARKLI FIKIR:

siriusjames dedi ki...

D. Rose for the MVP!