BIY AD

22 Haziran 2009 Pazartesi

Eurobasket 2009 Aday Kadromuz


Fatih Solak (Aliağa Petkim)
Cevher Özer (Beşiktaş Cola Turka)
Barış Hersek (Darüşşaka)
Ender Arslan, Engin Atsür, Kerem Gönlüm, Kerem Tunçeri, Sinan Güler (Efes Pilsen)
Oğuz Savaş, Ömer Aşık, Ömer Onan, Semih Erden (Fenerbahçe Ülker)
Cemal Nalga, Evrem Büker (Galatasaray Cafe Crown)
Hidayet Türkoğlu (Orlando Magic)
Ersan İlyasova (Barcelona)
Bekir Yarangüme(Türk Telekom)

Valla açıkçası Ersin Görkem ve Hüseyin Beşok'u görmemek beni üzdü. Mehmet ile Kaya'nın olmamasına da şaşırmış değiliz. Ömer Onan'ın alınmasına ise sevindiğimi belirtmeliyim. Fatih Solak'ın da niye orada olduğunu hiç anlamadım açıkçası.
Hayırlısı diyelim.

5 FARKLI FIKIR:

calvin dedi ki...

fatih solağın alınması iyi bence. geçen sene ki eleme maçlarını izleyenler bilir. takımı iyi ateşliyordu maçın hemen başında yaptığı bloklarla. memo zaten açıklamıştı bu sene oynamayacağını ama hüseyinle kayaya yine yazık oldu tabi.

saLsa dedi ki...

Hüseyin'in işi yok da final serisinde bir türlü durduramadığı Kaya Peker'i sırf kavgalı olduğundan almaması utanç verici hakikatten. Ha bir de bu sezon adam akıllı tek bir maç oynamamış olan ve sezonun tamamını sakat geçiren Engin Atsür'ün alınıp, bir zamanlar bu takımın 1. guardlığına kadar oturtulmuş olan ve bu yıl Erdemir'de gayet güzel performans gösteren Hakan Demirel'in 3. guard olarak bile kadroya dahil edilmemesi var ki, o konuya hiç girmeyeyim. :)

thunderbird dedi ki...

Fatih Solak konusunda katılıyorum, çoğu yönü eksik bir basketbolcu. Hüseyin'i ben de görmek isterdim ancak şöyle bir gerçek var ki Hüseyin'in yaşı sebebiyle oyunu ne kadar zorlayabilecek bir uzun olduğu şüpheli artık.

sabonis dedi ki...

Hüseyin'in belki yeri yok yaşından dolayı sizin de belirttiğiniz gibi ama gerek yüreği gerek oyun zekasıyla bence milli takımı hakeden bir oyuncu. Niye alınmadı diye ortalığı birbirine katılacak bir oyuncu değil ama üzülmedim desem yalan olur.

os dedi ki...

efes ersan'ın peşinde miymiş ? neymiş ?