BIY AD

30 Temmuz 2009 Perşembe

Diogu Hornets'ta

Aslına bakarsanız "dandik" transfer haberlerinden biri olarak görülebilir. Ama ben sadece onun hücumdaki potansiyeli için kısa bir yazı yazmak istedim. Buyrun:

Geçtiğimiz senenin sonunda Hawes'ın sakatlığı sayesinde 3-4 maçta şans bulmuş ve bu şansı çok iyi kullanmıştı. Belki de Hawes'un sakatlığı olmasa, NBA'de kendisine takım bile bulamayabilirdi. Okafor ve David West'in arkasındaki ilk yedek olmak için yine eline geçen fırsatlarda kendini göstermesi gerekecek. Diogu pozisyonuna göre kısa boylu olmasına rağmen skor üretmekte zorlanmayan bir uzun forvet. Defansif yönü son derece zayıf olsa da, Diogu hücumdaki post hareketleri ve kendisine has ilginç atışlarıyla dikkat çeken bir oyuncu. Yapması gereken şeyler, defansta rakibinin hareketlerini okumayı öğrenmek ve ayaklarını çabuklaştırmak.
Anlaşmanın detayları açıklanmamış; muhtemelen minimum kontrata imza atmıştır diye düşünüyorum. Draft edildiğinde NBA'de kalıcı olması beklenen bir isimdi, bakalım bunu kanıtlamak için eline yeni fırsatlar geçecek mi?

0 FARKLI FIKIR: