BIY AD

13 Ağustos 2009 Perşembe

Yok Artık LeBron James !

Benim bugüne kadar gördüğüm en etkileyici smaçlardan biri, hatta muhtemelen birincisi. Üstelik bunu LeBron James'e kıl olmama, Spurs taraftarı olmama ve Duncan'a karşı bulunan müthiş sempatime rağmen söyleyebiliyorum. Şaka maka gerçekten üzülmüştüm Duncan için... 3 sezon geçmiş üzerinden.

Yok böyle bir smaç, yok böyle bir sıçrayış...

7 FARKLI FIKIR:

manu dedi ki...

ne var abi üzülecek ? alt tarafı bir smaç yani. Doğanın kanunu bu zaten, uzunsan oluyo böyle şeyler. Ayrıca smacın olduğu sene sözde "kral" James 'in takımını 4-0 la süpürmüştük !!

Maximus dedi ki...

havada yürümüş adam

Sitopcemsat dedi ki...

Smaç gerçekten muazzam ama James'in bu smacı 07-08 sezonunda yaptığını hatırlıyorum.

Neyse şu smaç daha etklileyici bence;

http://www.youtube.com/watch?v=oSn-Fe-wNfY

PIERREMANU dedi ki...

Yukarıda LeBron için sözde kral demiş Manu isimli arkadaş. Tamam ben de pek sevmem LeBron'u ama yiğidin hakkı yiğidedir. LeBron tek kelime ile muhteşem bir basketbolcudur. Komple bir basketbolcudur ve basketbol oyununda yapılabilecek ne varsa en üst seviyede yapabilecek donanım ve yetenektedir. Söylediğim gibi kendisini çok sevmememe rağmen ben bile özellikle play-offlardaki haline üzülüyorum adamın. LeBron'a ver seyret basketbolu oynanmaz. Lakers'da Gasol muazzam işler yapıyor, Odom keza, Farmar giriyor iki üçlük sokuyor, Walton müthiş bir pas veriyor, Fisher olmayacak topları sokuyor, yani Kobe'ye yardımcı oluyorlar. Cleveland'da Gibson, Pavlovic oyuna girdiniz bir üçlük sokun kardeşim. Szczerbiak da öyle. Mo Williams'a ise bir şeyler söyleyeceğim ama çok ağır kaçacak. Allahın basiretsiz çakma starı işte.Böyle olunca adamın son beş dakika dili bir karış dışarıda kalır, maç biter soyunma odasına gidecek hali kalmaz ve sizden de bir halt olmaz. Hatta son dakikalardaki molalarda adamın kenara bile gidecek mecali kalmıyor. Böyle basketbol mu oynanır? Yazık günahtır adama. Bir Allahın kulu da gelip ekstra bir şeyler yapmaz mı ya? Yapmıyor işte. Neticesinde de hiçbir şey kazanamıyorlar. Sokakta veya salonda basketbol oynamışsınızdır. İki-üç pozisyon ekstra mücadele ederseniz sonraki pozisyonda topu normal bir şekilde potaya gönderemezsiniz. Dengeli çıkmaz o top elinizden. LeBron'un yaşadığı da bu. Bu doğrultuda adama haksızlık edilmemeli ve hakkı kendisine teslim edilmelidir. Bir de Kobe mi LeBron mu tartışmaları yapılıyor. LeBron Kobe'den çok daha iyi bir basketbolcudur. Bence tartışması bile yapılmaz bu konunun. İkisini de sevmem, ikisi de antipatiktir bence ama LeBron antipatikse Kobe antipatiğin küpüdür.

PIERREMANU dedi ki...

Son olarak "Forza Ginobili" diyerek nokta koymayı unutmuşum. Dünya bir yanadır, Ginobili bir yana...

muribbi dedi ki...

duncan tahmin edememiş smaca kalkacağını. her önüne çıktığı hücumcu gibi dışarı paslar diye düşünmüş olabiir. yoksa lebronu seyircilere kadar yollardı.

Beercholic dedi ki...

@çekilmezlikabidesi; duncan tahmin edememiş mi? lebron bağıra bağıra üzerinden smaç yapmaya kalkıyorum diyerek gelmiş orada bence..