BIY AD

23 Mart 2010 Salı

Günün En İyileri - 13, 14, 15 ve 16 Mart (Robin Lopez Saygı Duyuyor)

Bugünü yakalamaya çalışıyorum inatla. Bugün 4 taneyi birden aradan çıkarıyorum. Böyle yapıyorum ama yakaladığım zaman yine aksatırsam komik olacak.

13 Mart:

Link

Maurice Evans'ın Jerebko'ya koyduğu blok bir harika. Pistons günlerinden beri beğendiğim Amir Johnson'ın Maggette'ye koyduğu blok da daha da güzel, hem koşarak önüne geçiyor rakibinin hem de büyük hışımla vurulacak smacı engellemeyi başarıyor müthiş sıçrayarak. Bonner'ın potanın arkasından yaptığı atış harika ve bir hayli de şaşırtıcı. Günün bir numarası ise bizimkilerden sayılan Zaza. Harika bir bel arkası pas vermişti.

14 Mart:

Link

Nash'in havada topu kaçırarak yaptığı asist, LeBron'un basket faul ile biten turnikesi ve biraz da Aldridge'in alley-oop'u hariç sıradan bir gün. LeBron'un 1 numarasını unuttuğum sanılmasın. Uzun süredir gördüğüm en abes şutlardan biri herhalde. Öyle bir güç var ki o kadar dengesiz bir şekilde şuta kalksa bile havada dengesini sağlayabiliyor.

15 Mart:

Link

Çok zayıf bir gündü ayın 15'i bana göre. Eric Gordon'un verdiği karpuzlama alley-oop pası pek estetik gözükmese de milimetrik olduğu için güzel. Bir de Kobe'nin fadeaway atacakmış gibi yapıp Monta Ellis'ten sıyrılması harika bence.

16 Mart:

Link

Boone'un fake'e zıpladıktan sonra yine de Josh Smith' boklaması güzel. Tyreke Evans'ın spin ile Artest'ten kurtulması mükemmel. Gee'nin yarı sahadan attığı basket çok güzel. Bu tarz atışlarda panyalı olmayınca daha bir saygı duyuyorum. Warrick'in smacı her zamanki gibi atletik yeteneklerini ortaya koyuyor. Biraz akıllansa ve biraz kas yapsa şu adam, pek çok takım sıraya girer herhalde onu almak için. Ve ayın 16'sında notlarda da yer verdiğim Brewer'ın Robin Lopez'i poster ettiği smaç... Fazla diyecek söz yok. Pozisyondan sonra Robin Lopez'in kralın önünde diz çöker gibi bir duruma gelmesi de pozisyona apayrı bir hava katıyor.

1 FARKLI FIKIR:

Ekin dedi ki...

14 mart 3 numara lebron BARİZ steps.