BIY AD

25 Mart 2010 Perşembe

Laubali Dwight


Link

Dün gece internetim olmadığı için maalesef izleyemedim maçları. Sonuçlara baktığımda, özellikle Hawks-Magic'i kaçırdığıma üzüldüm, çünkü son ana kadar büyük çekişmeye sahne olmuş ve Josh Smith'in son salisedeki (evet 0.1 saniye kala) yaptığı smaçla Hawks kazanmış. Özetleri izlerken ise 58. saniyede Dwight Howard'ın yaptığı laubalilik karşısında donakaldım. Biz arkadaşlarla toplanıp geyiğine oynadığımızda bile bu tarz top kayıpları olmuyor. Dwight'a sormak istiyorum, öyle tek elle pas atınca daha mı havalı oluyor acaba, hele önünde savunmacı varken?

Zaten kabul edilebilecek bir laubalilik değilken, bir de maçın sadece 2 sayı farkla kaybedildiği göz önüne alınırsa, gerçek bedeli ortaya çıkıyor bu hatanın: Bir adet mağlubiyet. Tabii bu yenilgiyi sadece Dwight'ın o hareketine bağlamak biraz Hawks'a da haksızlık gibi gözüküyor. Burada Josh Smith'in takip smacının da hakkını verelim ve Hawks'ı da tebrik edelim playoff'a kalmayı garantilediler. Ama Rashard Lewis'in Josh Smith gibi uçan kaçan bir adamı box-out etmeyerek yaptığı hatayı da söylemem lazım.

3 FARKLI FIKIR:

Sheed dedi ki...

bu yüzden ne kadar dominant olursa olsun, hiçbi zaman 'winner' olarak anılmayacak..

howardiyiribauntçekiyor dedi ki...

winner belki değil ama loser'da değil howard daha çok genç yani elbet şampi kazanıcaktır. Olajuwon gibi 2 tane kazansa yeter zaten.

KskHyTr dedi ki...

Winner olmak istemiyordur belkide:) Hep kazan hep kazan nereye kadar?