BIY AD

30 Mart 2011 Çarşamba

NBA'de Bugün - 29.03.2011

Heat 90 - Cavaliers 102
Cleveland'ın bu sezon aldığı çoğu galibiyete sürpriz gözüyle bakmıştık ama Davis'in gelişi ile ayrı bir hava yakaladı takım. Evlerinde Lakers'ı devirmeleri ve ardından Heat'e karşı maç boyu skorda üstünlüğü kaptırmamaları takdir edilesi bir nokta. Zaten ayrı bir gazla maça çıktıkları kesin ama ben Heat'in bu kadar kötü olabileceğini beklemiyordum. Bosh'u hiç kullanamadı mesela Heat. 27 sayı-10 ribaund-12 asist ile James triple double yaptı yine eski seyircisinin önünde ve başarılı bir performans sergiledi ancak takımını galibiyete taşıyamadı. Cavs cephesinde Haickson 21 sayı-12 ribaund ile oynarken, Parker 20 sayı üretti. Ayrıca Heat'te Bibby 7/11 üçlük isabeti ile 23 sayılık ekstra bir katkıya imza attı ancak bu bile galibiyete yetmedi.

Warriors 114 - Thunder 115
Her ne kadar tek bir oyuncu son iki üçlüğü atmış olmasa da Reggie Miller vari bir performansla maçı uzatmaya taşıdı Golden State ancak gerisini getiremedi. Oklahoma üst üste 4.galibiyetini alarak formunu sürdürmeyi başardı. Durant 39 sayı ile takımını galibiyete taşıyan isim olmayı başardı. Durant'ın yanında 19 sayı-8 ribaund ile Ibaka ve 15 sayı-8 ribaund-9 asist ile Westbrook galibiyeti getiren isimlerdi. Warriors cephesinde 35 sayıya imzasını atan Curry ve 20 sayıyla oynayan aynı zamanda maçı uzatmaya taşıyan Ellis galibiyeti getiremedi.

Rockets 112 - Nets 87
Play-off yarışının halen içinde olan Rockets, Deron'un kenarda olduğu Nets deplasmanından rahat bir galibiyet almayı başardı. Ribaundlarda rakibine karşı üstünlük kuran ve ilk çeyrekten itibaren kontrolü eline alan Rockets kolay bir galibiyet elde ederek Memphis ile arasındaki maç farkını 2'ye indirdi. 16 sayı-10 asist-7 ribaund üreten Lowry galibiyeti getiren isim olurken, takımın en skoreri 20 sayıyla Martin oldu. Nets cephesinde ise Lopez'in 22 sayı-7 ribaundluk performansına eşlik edecek bir isim çıkmayınca farklı mağlubiyet kaçınılmaz oldu.

Suns 113 - Kings 116
Play-off yarışından zaten kopan Suns üst üste ikinci yenilgisini Kings deplasmanında aldı. Sacramento ise iyi bitirdiği Doğu turnesinin ardından seyircisine de bir galibiyet hediye etmiş oldu. 24 sayı-11 ribaund ile oynayan ve gelecek sezon Kings'in en büyük silahlarından biri olacak olan Thornton takımını galibiyete götüren isim oldu. Suns cephesinde 21 sayı-5 top çalma ile oynayan Dudley en etkili performansı sergilerken, Nash 13 sayı-14 asist ile mücadele etti.

0 FARKLI FIKIR: