BIY AD

1 Nisan 2011 Cuma

LeBron'un MVP Adayı Rose

Geçtiğimiz iki sezonun MVP'si LeBron bu sene MVP yarışında kendi favorisinin Rose olduğunu açıklamış ve eklemiş: "Onun takımı için yaptıklarına bakın. Tüm sakatlıklara rağmen takımını doğunun zirvesine taşıdı. Takım olarak gerekten çok iyi basketbol oynuyorlar. Rose ise bazı zamanlar inanılmaz işler çıkarıyor".

Lebron, Heat oyuncularının MVP yarışında ciddi bir aday olamayacağını çünkü takımında çok sayıda üst düzey oyuncu olduğunu -özellikle Wade'i belirtmiş- ve bu yüzden rakamların daha homojen dağıldığını düşündüğünü açıklamış.

Kendi adayının sakatlanana dek Nowitzki olduğunu ekleyen LeBron devat etmiş: "İşini çok iyi yapan birçok oyuncu var. Fakat Rose bu sene kesinlikle birçok şeyi kanıtladı, medyanın da ilgisi sürekli onun üzerinde. Dediğim gibi Rose bazen inanılmaz basketbol oynuyor".

Ben uzun süredir LeBron'un yanındaki akıl hocaları olmasa çok daha sempatik olabileceğini düşünüyorum. Bazen çok olgun açıklamalar yaparken bazen saçmalayabiliyor. Bunun dengesizliğin sebebi muhtemel akıl hocalarının etkisinde kalması olabilir. Bu şekildeki açıklamalarının devamını dileyelim.

11 FARKLI FIKIR:

Adsız dedi ki...

lebron herkes hakkında iyi şeyler düşünüyo herzaman çok mantıklı vs.... ah şu akıl hocaları lanet olsun onlara... Neden bu açıdan bakıyo herkes belkide akıl hocalarını dinlediği çok nadir anlardan biridir rose hakkında söledikleri, böle bi egoya akıl hocaları çok nadir etki ediyor olamazmı ?

Adsız dedi ki...

bu ilker denen adam üvey evlat mı? en çok yazıyı bu adam yazıyor son günlerde ama sağdaki KP kadroya eklememişsiniz adamı.

Admirals #99 dedi ki...

aynen katılıyorum adsız panpa dogru söylemişsin :))

Adsız dedi ki...

Mantıklı konuşunca kendi sempatikliği, saçmalayınca akıl hocalarının etkisi... Vay be!

Ayrıca bu adamın Rose'u MVP adayı olarak göstermesinin tek sebebi rakibi addedilen diğer starların bu ödülü almamasını istemesindendir. Nitekim Rose genç ve yükselen bir değer lakin MVP olmadığı aşikar...

goldenaxe dedi ki...

İlker in tercihidir o listede olmamak belki de, ne biliyorsunuz :))

drose4mvp dedi ki...

''Ayrıca bu adamın Rose'u MVP adayı olarak göstermesinin tek sebebi rakibi addedilen diğer starların bu ödülü almamasını istemesindendir. Nitekim Rose genç ve yükselen bir değer lakin MVP olmadığı aşikar...''

Ahahahahah adsız kardeşim sen bu yorumu yapıp bizi güldürdün allahta seni güldürsün, sanırım yanlış bloga girdin futbol bloguna girecektin ? zira sözlerinden basketboldan zerre çakmadığın anlaşılıyor. rose bu sene tartışmasız bu ligin mvpsidir %99 böyle düşünüyordur ve olacaktır. lider bir oyuncunun yapması gereken her şeyi yapıyor daha ne yapsın bu adam ha playofflarda ne kadar giderler orası belli olmaz ama normal sezonda chicagonun şu anki durumunda olmasında aslan payı rose'un

Numan dedi ki...

Eskenes niye eskisi gibi fazla yazı yazmıyor. Sadece gecenin hareketleri, gecenin programı falan. Üç beş saçma eleştiriyi ciddiye almadı inşallah.

Adsız dedi ki...

cavs fanlarını anlarım ne deseler hakları.. ama diğer herkesin lebron dan nefret etmesi iyice saçmalığa dönüştü. bir sporcu istediği takıma transfer olur. kobe fanboylarını ise konuşmaya değmez.

Bütün borular sizin olsun dedi ki...

Lebroncular Kobe basketbolu bırakınca kimle dalaşcaklar çok merak ediyorum.

Adsız dedi ki...

Bu konuyu Derin konyalıportlılardan sabonis cevaplama ilkeri ismi niye gizli tutuldu kamuoyu aydınlatılsın

Adsız dedi ki...

bu mvp yarışında baron'u unutmamak gerek.ihtiyacımız olan superstar yancısını mükemmel oynayabileceğini gösterdi.sıra geldi drafttan gerçek bir kral bulmaya...