BIY AD

19 Ocak 2011 Çarşamba

Adı Üstünde: Ayı


Link

Maskotların bu tarz şakalarına alışığız aslında NBA'de. Özellikle Rockets'ın maskotu Clutch efsanedir bu konuda. Hatta biraz da pisliktir. Önceki gece yaşanan olayda ise Bear, takımının formasıyla Energy Solutions'da yerini alan bir Cavaliers taraftarının arkasında gayet esprili ama biraz da aşağılayıcı bir pankartla bitiyor. Sonrasında olanları ise videoda izleyebilirsiniz. Olayların önceden ayarlanmış olma ihtimali bir hayli yüksek. Ama eğer bir mizansen değilse, adamın şapkasını alan Bear ayıp etmiş. Şahsen ben çok sinirlenirim bir eşyamı elin haylaz, artist maskotu alsa. Ha ama gidip dalar mıyım maskota? Hayır, zaten bu yüzden ayarlanmış olduğunu düşünüyorum.

Mizansen veya değil, ne olursa olsun taraftarı 2.80 yere yığıyor maskot. İşte orada güldüm =)

3 FARKLI FIKIR:

Adsız dedi ki...

olaylar baslamadan hemen önce Cavs taraftarinin "Jazz stink" pankartini kaldirmasi, mizansen ihtimalini arttiriyor...Cavs seyircisi Jazz'a hakaret eder, maskot gelir onu döver

Adsız dedi ki...

iyi olmuş lan adam olsun biraz maskota neyine güvenerek koştu oda ayrı mesele

Era dedi ki...

iyi bir espiriyi bok eden siradan bir seyirci. Bunlardan dunyanin heryerinde var, sasirmamak lazim. Ama tepki gosteren seyirci kendi kaliplari icinde dogru olani yapiyor, deplasmanda da olsa geri basmiyor..