BIY AD

20 Ocak 2011 Perşembe

Kırılan Testi Griffin Oldu

Merakla bekliyorduk hangisinin double double serisi daha uzun sürecek diye. Birbirine karşı oynadıkları karşılaşmada son buldu Griffin'in 27 maçlık serisi. Hem de Griffin ilk yarıyı 7 ribaundda tamamlayıp, Love ilk ribaundını üçüncü çeyreğin ortasına doğru almasına rağmen. Kevin Love'ın bu maçla birlikte 29 maçtır double double yaptığını hatırlatıp içimde kalanları söyleyeyim. Maksadım Love'ın bu başarısını küçümsemek değil, sonuçta önemli bir istatistik var ortada. Ama birinin takımında Beasley haricinde ikinci adam yokken, diğerinde Davis, Gordon ve hatta ribaundlarını olumsuz etkileyecek Jordan var. Yani demek istediğim Griffin istatistiklere ulaşabilme açısından Love'a oranla çok dezavantajlıydı ve hiçbir zaman onun gibi istatistik odaklı biri olmadı. Üstelik son zamanlarda ve dün de gördüğümüz üzere Griffin takımına maç da kazandıran bir oyun ortaya koyuyor. O nedenle yaptıkları çok daha etkileyici bana göre.

7 FARKLI FIKIR:

Adsız dedi ki...

İkiside çok başarılı. Ama Griffin bambaşka. Adam NBA'in geleceğine talip.

goldenaxe dedi ki...

Sn.Yazar
Amcanın oglu mu Griffin, Love'in basarisini gayet kucumsemissin.

Bu mantikta olup 81 sayılık performans hakkında da cok rhaat olumsuz konusabiliriz.

Sizin ilk yazdıgınızdan beri takip ediyordum bende double-double serilerini. Zor fikstüre rağmen KLove'in önde bitirecegini tahmin ediyordum.

Nba History'de rekor kac macti, onu eklerseniz post'a tekrardan guzel olur bence.

Berkay dedi ki...

En uzun double-double serisi 227 maçla Wilt Chamberlain'e ait :)

İkisi de çok başarılı.Love'ın serisi devam ediyor o nedenle hangisinin daha etkileyici olduğunu söylemek için henüz erken . . Ayrıca maç başına Griffin'den 3 ribaund fazla aldığını da unutmamak lazım .

Adsız dedi ki...

istatistik odaklı biri olmamış mı? Kevin Love'ın öyle biri oldu da gayet net heralde.31-31'i skorboard a bakarak yapmıştı:) Abicim iki adamı çekiştirmek zorunda değilsin...

cikkoleite dedi ki...

Bence Ikisi de kötü savunmaci özellikle Griffin tamamen hücuma ve hücum Ribaunt´larina odaklaniyor.
Bunun disin her zaman Iyi takimlardaki,kazanan Takimlardaki Istatistiklerin daha önemli olduguna inaniyorum.Bu anlamda Griffin´in istatistikleri daha degerli bana göre!

Ömer dedi ki...

85-86 sezonundan sonra en uzun seri 37 maçla Kevin Garnett'ınmış. Kevin Love 29 maçla Barkley'i de geçip, ikinciliğe yükselmiş. Bu da ek bilgi olsun :)

Adsız dedi ki...

takıma hangisini alırsın desek ne dersin ?