BIY AD

31 Mart 2011 Perşembe

Wall'un Örnek Aldığı Mike Tyson'mış


Link

Dün İlker yazmıştı Wall'un Rose'u örnek aldığını. Meğer düpedüz yalanmış. Wall basketbolcu değil, boksör olmayı planlıyormuş kariyerinin geri kalanında. Nasıl da geçiriyor Ilgauskas'a yumruğu. Yürü be. Tabii İlgauskas'ın ufak çaplı dirsek çalışmalarını da es geçmeyelim. Ayrıca Wall sinirlenip yumruğu çakmadan önce Big Z'nin bir dirsek darbesi daha vurduğunu görebilirsiniz.

Elbette atıldı Wall ve Ilgauskas oyundan atıldılar bu olayın sonucunda. Ayrıca Wall'u korumaya çalışan McGee'ye saldıran Juwan Howard da atıldı. Eğer o atılmasaydı hakemleri eleştirecektim. Çünkü böyle gereksiz yere yangına körükle giden oyuncuların ayıklanması şart diye düşünüyorum. İçimin yağları eridi resmen Howard atıldığında.

Bu arada Wall'un ceza alması neredeyse kesin yumruk attığı için. Yumruk rakibe oturmasa bile otomatik ceza gerektiriyor çünkü kurallar gereği. Ama bence Ilgauskas'ı da boş geçmemesi lazım NBA'in. Üst üste dirsekler atarak Wall'un zıvanadan çıkmasını sağlayan kendisi. Tamam dirsekler belki öyle can yakıcı veya sert değil ama tetikleyici unsur.

7 FARKLI FIKIR:

berkd dedi ki...

Ne büyük bir şerefsizmiş meğer howard

lirin dedi ki...

bugünden itibaren favori guardım ne paul ne d.will yürü be john wall

Cereyancı dedi ki...

Bana göre Wall'ın sanki boyu çok kısa kaldı da o yüzden ard arda dirsek yiyor gibi gözüktü... Kaldı ki Ilgauskas hiçbir zaman kavgacı pislik bir adam olmadı ki.. Gereksiz artistik yapmış cezasını çekecek

Adsız dedi ki...

Videonun sonuna da üst açıdan görüntüğü izlemedin galiba. İlk darbe direk surata geliyor ve sonrasın da kafa hizasında dirsekleri sallıyor.

Adsız dedi ki...

şu yorum beni benden aldı

"good thing arenas got traded...he would have ran to the locker room."

Cengizhan TÜRKİŞ dedi ki...

howarda bak dallama.. ama ıyı mac olmus

Adsız dedi ki...

"İlgauskas'ın ufak çaplı dirsek çalışmaları"

Basketbol oynadiniz mi bilmiyorum ama bu calismalar pek ufak capli degildir. Elbow swing cogu zaman tipki videoda oldugu gibi kasti olarak yapilir. Big Z de bu isi cok iyi bilir.