BIY AD

1 Nisan 2011 Cuma

NBA'de Bugün - 31.03.2011

Celtics 107 - Spurs 97
Son dönemin çıkış arayan iki takımını karşı karşıya getiren maçta gülen taraf Celtics oldu. İkinci devre etkili bir oyun ortaya koyan Celtics galibiyeti elde etti. Celtics maçı kazandı kazanmasına ancak Kristic'in sakatlığı kötü oldu. Uzun rotasyonu zaten sıkıntıda olan Celtics'te Kristic'in eksikliğini ocak ayından bu yana ilk kez oynayan Jermaine ile biraz olsun kapattı. Bu galibiyetle Doğu'da liderlik yarışında daha fazla kan kaybetmeyen Celtics moral bulurken, Spurs ise üst üste 5.yenilgisini aldı.

Celtics cephesinde takımı sırtlayan isim 22 sayı-14 asist ile Rondo olurken, 21 sayı-11 ribaund-7 asist ile her alana katkı veren Garnett başarılı bir performansın altına imza attı. Duncan'ın eksikliğinde üst üste 4 maç kaybeden Spurs'te yıldız oyuncu takıma dün akşam geri döndü ancak onun varlığı da fayda etmedi. 20 sayı-13 ribaund ile oynayan Duncan sakatlığından sonra iyi bir performansa imza attı ancak bu yeterli olmadı. Parker ise 23 sayı-8 asist ile etkili bir karşılaşma çıkarttı.

Mavericks 82 - Lakers 110
Lakers'ın hemen arkasında bulunan Dallas beş maçlık galibiyet serisiyle çıktı Lakers karşısına. Lakers'ta pek farksız değil zaten All-Star arasından sonraki formları herkesin dikkatini çekmiştir. Maçın ilk devresi başa baş geçti ancak üçüncü çeyrekle beraber yumruğunu masaya vuran Lakers yıldız isimleriyle galibiyeti elde etti. Dördüncü çeyrek farkı iyice açan Lakers sadece 12 sayıya izin verdi bu çeyrek. Maçta aynı zamanda beş ismin oyundan atıldığını da söylemekte fayda var.

Kobe Bryant her ne kadar bolca şut kaçırsa da gerektiği anlarda sahne alarak 28 sayıyla takımını galibiyete götüren isimdi. Pota altında 18 sayı-13 ribaund ile Bynum etkili bir performans ortaya koyarken, benchten gelen Odom 16 sayı-11 ribaund üretti. Dallas cephesinde ise 27 sayı-13 ribaund ile Nowitzki takımı taşıyan tek isim oldu ancak onun bu performansına ek olarak başka bir isim sahneye çıkamadı. Bir tek Nowitzki'nin katkılarıyla sadece 2.5 çeyrek ayakta kalan Dallas yenilgiden kaçamadı ve Lakers'ı sıralamada geride bırakma şansını bu maçta kaçırdı.

1 FARKLI FIKIR:

Bütün borular sizin olsun dedi ki...

Lakers maçında atılan 5 oyuncu alttaki haberde var ama buraya da yazsaydınız sevinirdik.

Teşekkürler, başka sorum yok sayın yargıç.