BIY AD

4 Temmuz 2009 Cumartesi

Biz bakkala, Hedo Toronto'ya

Mehmet abi, 2 ekmek 1 süt lütfen...

Hidayet inanılmaz bir fake atmış. Bütün NBA medyasını, basketbol severleri ters köşeye yatırıp Toronto yolunu tutmuş. Raptors ona 5 yıllığına 56 milyon dolar (Yahoo 56, ESPN 53 yazmış) teklif etmiş. Karısının Toronto şehrine bayıldığı yazılıp çiziliyordu. Belki de o ikna etmiştir Hedo'yu. Raptors tarafından verilen ekstra 6 milyon doların katkısı varsa kararının değişmesinde, gerçekten çok büyük hayalkırıklığı olur benim açımdan.
Hayırlı olsun Raptors'a da Hidayet'e de. Ama biraz içimiz burkuldu Portland gibi bir takıma gitmediği için. Kariyerinin sonuna kadar yüzük alamayacağı kesinleşti diyebiliriz.

1 FARKLI FIKIR:

macanga dedi ki...

söyle bir raptors forumlarına baktım da adamlar mail ağı kurdular 2 dakikada hidayet gelmesin diye 1-2 kişi dışında hepsi isyan ediyor ki haksız da değiller, bu takımın playoff oynaması bile zorken böyle yüklü kontrat vermeleri mantıklı değil. portland için çok daha mantıklı bir transfer olurdu en azından 1 kademe atlasalar konferans finallerini zorlarlardı, toronto ne yapacak ki hidayet gelse muhtemelen marion da ayrılacak bench katkısı sıfıra yakın bir takımla. bence çok büyük yanlış yaptı hidayet eğer bilmediğimiz bir olay olmadıysa.