BIY AD

4 Temmuz 2009 Cumartesi

Çek bir Boozer ?

2004 yılında Cavaliers, Boozer'ın müthiş performansı sonucunda bir sonraki sezon kontratındaki 700bin dolardan fazlasını hakettiğine karar verdi. İki taraf sözlü olarak 6 yıllığına 40 milyon dolarda anlaştı. Cavs, Boozer'ın kontratındaki son seneyi kullanmak yerine Boozer'ı sınırlı serbest oyuncu yaptı. Ancak Boozer Jazz ile 6 yıllık 68 milyon dolar karşılığında anlaştı. Cavs'in o zamanki salary cap'i bu parayı karşılamalarına olanak tanımıyordu. Boozer Utah'ın yolunu tuttu.O gün bugündür sözlü anlaşmalardan sonra bir oyuncunun başka takımla sözleşme imzalaması Boozer hareketi olarak anılıyor. Geçen sene Elton Brand'in bunu Clippers'a yaptığını hatırlayabiliriz.
Maalesef şimdi de Hidayet hakkında bu tip yorumlarda bulunuluyor. Keşke bu Raptors haberleri yalan çıksa da hem bu tür yorumlar sona erse hem de Hidayet, geleceği çok parlak olan Blazers'a gitse. Ama tabii artık çok zor.
Raptors'a da bakıyorum, kağıt üstünde evet iyi bir kadroya sahipler. Ancak seneye Bosh'un takımda kalmasına pek ihtimal verilmiyor. Bu da Raptors'ın bir kaç seviye birden düşeceği anlamına gelir. Ayrıca bu sene serbest kalan oyuncularından hangilerinin döneceği meçhul...
Neyse tekrardan hayırlısı olsun Hidayet'e. Umarım Raptors bu sene iyi işlere imza atar da Bosh Toronto'da kalmaya ikna olur ve Hedo onunla uzun yıllar oynama imkanı bulur.

0 FARKLI FIKIR: