BIY AD

15 Şubat 2011 Salı

Rondo LeBron'a Yapışıyor


Link

Dün o kadar video arasında bunu paylaşmayı unutmuşum. İki gün önceki maçta LeBron'u -biraz da hakemlerin hoşgörüsüyle- harika savunan Rajon Rondo'nun bu işi nasıl yaptığının ufak bir özeti. Evet bazen "müthiş savunmacı" sıfatı ile anılırken abartılıyor ama Rondo pek çok hücum silahının karşısına koyabileceğiniz bir savunmacı. LeBron'a oyun kurucusunu vermek Doc Rivers'dan başka kimsenin aklına gelmemişti daha önce. Nedeni de herkesin elinde Rondo gibi bir sporcu yok... Tabii arada biraz abartıp LeBron post-up yaptığında bile "ikili sıkıştırma istemiyorum" diyerek artistlik yaptığı oldu ve takımı sayı yedi ama maçın genelinde beklenenden çok daha iyi savunduğunu söylemeliyim LeBron'u. Koptuğum nokta ise kedi/köpek gibi LeBron'a sırnaşmasıydı, videonun sonunda görebilirsiniz.

5 FARKLI FIKIR:

Unknown dedi ki...

bu kadar çirkin adam bir takımda nasıl toplanır aklım almıyor

calvin dedi ki...

çok iyi ya yüzük peşindeki gollum gibi. çok hoş görüntüler bence. hakkını vermek lazım burda bi çirkinlik yok. elinden gelenle savunmuş lebronu.

Adsız dedi ki...

rondo'nun bu hareketleri bana normalde ezik olan ama abileriyle felan bir araya gelince şımaran çocukları hatırlatıyor. dandik bi takımda oynasa o spy hareketlerini yapacağını veya lebron'u savunurken öküz gibi bağıracağını fln sanmıyorum; anca paşa paşa topunu oynardı.

Echo dedi ki...

Shaq'in tum sempatisine ragmen itici olmayi basarabilecek nadir takimlardan biridir Boston gozumde fakat yinede Shaq'in bir yuzuk daha alip Kobe ile esitlenmesini istiyorum.Sonra cikip dieselden daha fazla yuzugum var diye ortalikta dolanmasin.

Adsız dedi ki...

@echo

dolansa ne olacak, o açıklama kendi egosu ve zayıflığı. ilk yüzüklerini shaq'ın önderliğinde aldı kendisi. bir yerlere geldikten sonra açıklama yapmak kolay, geçmişi unutmakta öyle.