BIY AD

18 Şubat 2011 Cuma

Tim Duncan All-Star İlk 5'inde

Popovich dün gece Yao'nun yerine Duncan'ı pivot olarak ilk 5'e koyacağını açıklamış. Hem şaşırtıcı hem değil... Öncelikle şaşırtıcı çünkü Duncan benim de dahil olduğum büyük bir çoğunluğa göre All-Star'ı haketmiyordu bile. Kariyeri göz önüne alınarak koçlar tarafından seçilmiş olması bile yeterince büyük bir sürprizdi. Şimdi bir de Popovich, Spurs'den öğrencisini ilk 5'e yerleştirdi. Gasol çok daha fazla hakediyordu örneğin ilk 5 çıkmayı. Öte yandan Popovich bildiğimiz gibi NBA'e girdiğinden beri Duncan'ın koçu. Ayrıca aralarında baba-oğul ilişkisine benzeyen bir yakınlık ve birbirlerine karşılıklı duydukları müthiş bir saygı var. Eh bu sene de Duncan'ın muhtemelen son All-Star'ı olacak gibi gözüküyor, bütün bunlar üst üste gelince Popovich'in Duncan'ı bu şekilde onurlandırmasını anlayabiliyorum. Ama ben Popovich'ten duygularını bir kenara koymasını ve Gasol'u ilk 5'e almasını bekliyordum.

10 FARKLI FIKIR:

Adsız dedi ki...

benim hoşuma gitti bu karar. duncan'ın büyük ihtimalle son allstar maçı olacağını da düşünürsek, güzel olur. zaten ilk moladan sonra oyundan çıkar, bir daha da girmez büyük ihtimalle.

Adsız dedi ki...

@adsız

asjdklak niye bi daha girmsin? basketi mi bırakkıyo adam ahahaa

motörkafa dedi ki...

Popovich, umarım dönmez bu karardan.

Adsız dedi ki...

ilk adsız da adama jubile yaptırdı ahahahaha

Bütün borular sizin olsun dedi ki...

İlahi komik adsız'lar. İlk adsız'a laf atmışsınız da Duncan ne zamandan beri all-star'ları sever oldu.Adam sadece maça başlıyor biraz oynayıp molada çıkıyor sonra girerse 3. periyodun sonu 4. periyodun başı giriyor. Bir kaç dk göstermelik gelin gibi salınıp sonra tekrar çıkıyor.

Zaten surat asar gibi benchteki ifadesi de all-star maçlarında. Pek sevmiyor bu tip şov işlerini. Daveti kırmamak için gelir gibi :D

Adsız dedi ki...

@bütün borular sizin olsun: güzel kardeşim adsızlarla ne problemin var ah anlasam.Adamın mizacı o diye şu organizasyonu sevmiyo yaptın ya ah canım benim ah

goldenaxe dedi ki...

Duncan'i cok begenirim, cok da severim de AllStar'a adam al deseler Duncan yerine 10 tane adam sayarim da onu almam yine de.

Adam işini yapıyor karışmıyor gerisine. Bi tebessüm et dayıı yaa :)

berkd dedi ki...

http://dailycontributor.com/wp-content/uploads/2009/04/duncan-laughing.png

burada güldü diye maçtan ihraç edilmişti yanılmıyorsam, o derece sıradışı bir olay Duncan'ın gülmesi :p

Zahid Dinçer dedi ki...

bana kalırsa gasol de hak etmiyor.

Alper dedi ki...

2004 atina olimpiyatlarından önce TR'ye maç için geldiklerinde Popovich, bir kaç oyuncu ile birlikte eşiyle beraber Topkapı sarayını gezdirmiştik. O zamanlar bol bol gülümsediğini hatırlarım. Ama kahkaha atacak adam değil.
Her tarafı dikkatlice gözlemleyip, ilgiyle yaklaşıyordu. Sanırım basketbol zekası da buradan geliyor.