BIY AD

19 Temmuz 2009 Pazar

Efsane savunma bitti

Pistons, 2 yıl için 6 milyon dolar karşılığında Chris Wilcox ile anlaşmış. Gordon ve Villanueva'dan sonra, savunma yapmayan transferlerine bir yenisini eklediler. Bu takım Ben Wallace'tan sonra, Billups'ı, üstüne de McDyess ve Rasheed'i kaybetmiş. Takımda defans için yanıp tutuşan bir tek Maxiell ile Prince kalmış. Kadroya eklenen isim: Wilcox. Dumars'ın ne yapmaya çalıştığını anlamak güç.
Son 10 yıl içinde işin savunma yönü ele alındığında, hep ligin tepesinde olan Detroit gelecek sene bu alanda "New York havası" oynayacak gibi gözüküyor. Eğer bu isimlerle bir şekilde savunma yapmayı başarabilirlerse hem Kuester'ı hem Dumars'ı ne kadar tebrik etsek az kalır.

3 FARKLI FIKIR:

Adsız dedi ki...

bu takım detroit taraftarından çok küfür yer. tüm kentin ve takımın karakteri olan agresiflik ve savunma gayretini kim sağlıyacak merak ediyorum.

Adsız dedi ki...

detroitten illa bi takas gelicektir.. yoksa bu takım play off yapamaz..

Adsız dedi ki...

detroit neden bir sene bekleyip salary cap boşluğundan yararlanmayı düşünmedi acaba? 2010 yazında kontratı bitecek yıldızların peşine düşse daha mantıklı olurdu. şu anda bu takımı gelebileceği en iyi nokta playoff ilk turudur bence. bu kadro geleceğe yönelik potansiyel barındıran bir takımda değil bir arada oynayıp gelişebilecek takım olsa gene anlarım ama o yönde ışık verebilecek oyuncular yok. amaçları eğer playoff a kalmaksa ilk turu görme şansları var.