BIY AD

23 Temmuz 2009 Perşembe

Odom Kaldı

Yılan hikayesine dönen kontrat pazarlıkları sonuçlanmış. Lakers Odom'a 4 yılda 40 milyon dolar ödeyecekmiş. Hayırlı olsun. Lakers ona çok ihtiyacı duyduğu için Odom'un istediği para olan yıllık 10 milyon doları vermişler. Odom'un vurdumduymaz tavırlarından sonra kontrat tekliflerini geri çeken Jerry Buss, tükürdüğünü yalamış oldu. Odom'suz bir Lakers'ın bench'i çok yetersiz kalacaktı ve batıda güçlenen Spurs'ün karşısında durmakta son derece zor olacaktı. Batının kağıt üzerinde artık iki tane kralı var. Bu iki takım playoff'larda karşılaşırsa, müthiş bir seri izleyeceğiz.
Heat açısından da yararlı oldu, çünkü ellerindeki Beasley'i adeta harcayacaklardı. İnşallah Boozer'ı tek senelik kadrolarına katıp hem Wade'i mutlu ederler hem gelecek sene için çok daha esnek bir bütçeye sahip olurlar.

Edit: Odom kalmamış efendim henüz. Şuradan bakabilirsiniz.

1 FARKLI FIKIR:

MyT dedi ki...

Artest'in de takıma katılmasıyla canavar gibi bir takım olduk. Bence Lakers'ın karşısında durabilmek için batıda "kutsal ittifak" kurmaları gerekecek. Odom'un takımda kalması ile birlikte LA Lakers, bu yıl da batı finalini garantilemiştir bana göre. Doğudan kim gelirse gelsin iki maçtan fazla kazanamaz...