BIY AD

22 Temmuz 2009 Çarşamba

Florida - Vergi Cenneti

Öncelikle Boozer açıklama yapmış, "1 numaralı tercihim Miami" diye. Çünkü kendisi, yazları eşiyle birlikte Miami'deki evinde yaşamayı tercih ediyor. Şehire çok alışıklar ve çok seviyorlar. Bu arada yapılan haberin içeriğinde Boozer'la ilgili bir detay öğrenmiş olduk: Eşi ve kendisinin ilk başta Miami'yi tercih etmelerinin sebebi vergilerin çok düşük olmasıymış. Şaşıran var mı? Boozer ve para, ayrılmaz ikililer. Zamanında Cavaliers'ı para için nasıl sattığını eminim hepiniz biliyorsunuzdur.

Diğer tarafta Wade'in 1 numaralı tercihi Boozer değil Odom'muş, üstelik Boozer'ı "Bir uzun forvette aradığınız herşeye sahip" diye övmesine rağmen. "Ama Odom'da müthiş hikayeler var, deplasmanlara giderken beni uçakta çok eğlendiriyordu. Çok iyi bir arkadaşım" diye devam etmiş. Ardından "Biz yine de asıl olarak Odom'un peşindeyiz, ne zaman karar vereceğini kimse bilmiyor, beklemedeyiz" şeklinde bitirmiş. Ayrıca Odom'un da düşük vergiler nedeniyle Miami'ye sıcak baktığı biliniyor.
Görünüşe göre, Wade'in yoğun çalışmaları ile Odom gitgide Miami'ye doğru kayıyor. Miami açısından ne kadar doğru bir transfer olur çok tartışılır. Belki de Jazz'dan Boozer'ı 1 senelik olarak "kiralasalar" ardından gelecek yaz Wade'in yanına 2 tane yıldız ekleseler daha iyi olacak gibi. Ellerinde Beasley gibi güvendikleri genç bir uzun forvet varken Odom'da bu kadar ısrarcı olmaları beni şaşırtıyor.

Son olarak da belirtmeyi unutmuşum: Pivot Joel Anthony'nin anlaşmasını uzatmış Heat. Kontrattaki hiçbir detay verilmemiş ama verilebilecek en düşük miktar olduğu düşünülüyor. Bu da 850bin dolara tekabül ediyor.

1 FARKLI FIKIR:

Ömer dedi ki...

NBA Finali'nde Orlando'daki macta Wade ile birlikte en on sirada olmalari simdi daha da anlam kazandi. Adam Florida manyagiymis demek ki.