BIY AD

22 Temmuz 2009 Çarşamba

Seneye Görüşmek Üzere

Yao sol ayağındaki kırık için ameliyat olmayı tercih etmişti, bir değil, iki tane birden operasyon dün başarıyla yapılmış. Sadece şu anki kırığı düzeltmekle kalmamışlar, ileride stres kırığı yaşama ihtimalini azaltmak için, Yao'nun ayağındaki kemiklerin yerlerini düzeltmişler. Böylece daha az baskı ve stres görecekmiş kemikler. Yao'nun gelecek sezonu tamamen kaçırması bekleniliyor.

Artest Lakers'ın yolunu tuttu, McGrady de sezonun çok büyük bölümünü kaçıracak, kısacası Rockets'ı çok zor bir sezon bekliyor. Ayrıca Çinli pivotun önümüzdeki sezonun bitiminde kontratını iptal etme hakkı bulunuyor. Bunu kullanıp kullanmayacağı da bir muamma. Ama bana göre son 4 senedir sakatlıklar dolayısıyla Rockets'ı hep yarı yolda bırakan Yao, takımda kalıp kendisini affettirmek isteyecektir. Zaten gelecek yaz, son 5 sezonunu sakatlıklarla harcayan bir adama hangi takım ne kadar para verir, risk almaya ne kadar olumlu bakar? Bunlar da tartışılır.

Sen hele bir sağlam dön de, bir sonraki sezon görüşürüz koca dev.

2 FARKLI FIKIR:

Dan Dirik dedi ki...

Başta ön yargılı yaklaştıysam da lige gelmeden şişirilmiş diğer "beyaz dev"lerin başaramadığı çok şey başardı, aynı zamanda ligde sakatlık problemi yaşayan çoğu oyuncudan farklı bir huzursuzluk/vicdan azabı mı desem seziyorun içinde ta burdan. Yazık valla Houston'a bu sakatlıklarla.

Bu sene Houston'dan beklentim ve dileğim yıldız olmasa da aslan gibi bir Aaron Brooks izlemek. Andersen'i de pek izleyemedim ama Daryl Morey aldıysa bir bildiği vardır. d:

Batu dedi ki...

Ben 32'sinde zorunluluktan basketbolu bırakacak diyorum. Kontrat olarak da, yüksek para ama az yıllı bir kontrat alması mantıklı, 3 yıl/48-54 milyon gibi.