BIY AD

20 Nisan 2010 Salı

19 Nisan Playoff Programı

20 Nisan Salı 03:00 / Chicago Bulls - Cleveland Cavaliers
20 Nisan Salı 05:30 (NBA TV) / Utah Jazz - Denver Nuggets


Bulls-Cavs serisini verse keşke NBA TV, Kirilenko'nun ve Memo'nun sakatlıklarından sonra Jazz-Nuggets serisinin pek tadı kalmadı gibi. Diğer tarafta en azından Rose ve LeBron'u izlerken aynı zamanda uzaktan kuzen olduğuna inanılan Noah-Varejao ikilisinin mücadelelerini alkışlardık. Ayrıca fotoğraftaki dans olayı ve Noah'ın "LeBron'u sevmiyorum" ve "Cleveland sucks" açıklamaları yüzünden her an tansiyonun yükselebileceği bir karşılaşma (ilk maç da 2 kere tartışmalara sahne oldu).

Nuggets, Utah'taki bu sakatlıklarla Karl'sız bir şekilde ikinci tura çıkacakmış gibi duruyor. İlk maçı Carmelo'nun ekstra oyunu ile kazanmışlardı ama sorun şu ki Nuggetslı oyuncular Carmelo'ya bu sefer daha iyi destek vereceklerdir. Ayrıca Carmelo'nun Jazz'a karşı hemen her maç ekstra performans gösterme potansiyeli var çünkü karşısında 3-4 kademe düşük savunmacılar var (maalesef Kirilenko sakatlanınca elindeki opsiyonlar kısıtlı Jazz'ın)...

Cavs ise ilk maçta LeBron ve Shaq sayesinde yaratılan bomboş üçlüklerde çember dövmesine rağmen (6/23) rahat sayılacak bir şekilde kazanmıştı. Kendi kendilerini baltalayıp bundan da kötü üçlük atmazlarsa bu gece de kazanacaklardır. Çünkü ilk maç gösterdi ki, Bulls'un LeBron ve Cavs'i durdurması mümkün değil.

İlk iki playoff gününde tam 6 maç izleyen bünyeme bugünü tatil ilan ettim. Ayakta kalacaklara iyi seyirler.

1 FARKLI FIKIR:

gobedıgod dedi ki...

ya bu kılivlınd(rabbime sordum kılivlınd dedi) yüzde 50 üçlük yüzdesiyle maça tutundu ne bal akıyor adamlardan