BIY AD

21 Nisan 2010 Çarşamba

20 Nisan Playoff Programı

21 Nisan Çarşamba 02:00 (NBA TV) / Milwaukee Bucks - Atlanta Hawks
21 Nisan Çarşamba 03:00 / Miami Heat - Boston Celtics
21 Nisan Çarşamba 05:00 (NBA TV) / Portland Trail Blazers - Phoenix Suns
21 Nisan Çarşamba 05:30 / Oklahoma City Thunder - Los Angeles Lakers


Gecenin en erken maçı olan Bucks - Hawks hariç diğer bütün maçlar ilgimi çekiyor. Hawks'un kazanmasını bekliyorum. Skiles, Mbah a Moute'yi JoJo yerine Josh Smith'in başına verirse daha iyi durduracaklardır Hawks'ı, çünkü Salmons da JoJo'yu zaten Mbah a Moute kadar savunacaktır bana kalırsa...

Heat - Celtics arasındaki maçta gergin bir atmosfer olacak. Özellikle de Q-Rich için. Sağlam tepki çekecektir The Garden'ı dolduracak olan taraftarlardan. Belki seyirciyi ve Celtics'i ateşleyen adam olmuştur Q-Rich farkında olmadan. Bu gece Garnett'in cezasına rağmen Celtics rahat bir şekilde kazanırsa, bunun altında yatan neden 'gaz' olacaktır bence. Ayrıca Celtics ilk maçta, son 15 dakikaya kadar sürünse de bugün kazanacaklarını düşünüyorum.

Blazers - Suns serisinin ilk maçını izlemediğim için birşey söylemem zor. Ama boyalı alanda rakibin gözünü korkutan Robin Lopez'in yokluğu Suns'ı biraz etkiliyor sanki. Yine de Blazers'ın her maç bu kadar efektif hücum etmesi zor gibi. Suns elbette favori olarak çıkıyor maça.

İlk maçta Westbrook'un Fisher'ı denize döktüğünü izledik, muhteşem oynadı genç guard ve işin ilginç tarafı maç boyunca doğru kararlar verdi. Hatta abartılı konuşayım, ben yanlış verdiği bir kararı hatırlamıyorum maçtan... Birazcık daha tempoyu arttırıp Green'i o şekilde kullansalar Lakers'ı çok zorlayacaklar. Nitekim hızlı hücumlarda Gasol daha orta sahayı geçerken Green'in 2-3 kere fast-break bitirdiğine şahit olmuştuk. Gasol'e karşı ufak tefek birini oynatacaksanız ve bu oyuncunun şutu da ortalamanın aşağısındaysa, Gasol'ü biraz koşturmanız gerekli bence. Tabii en önemli olayı sona sakladım, Thunder kazanacaksa Durant'ın 7/24 isabetten daha iyi bir yüzdeye çıkması lazım, bunu da Artest'e karşı seri boyunca 1 bilemediniz 2 maçta başarabilir diye düşünüyorum. Kobe bir daha bu kadar kötü oynamaz diyemiyorum kesin bir dille, çünkü hala dinlenmiş değil ve formundan çok uzak göründü. Yine de Lakers'ın Bynum-Gasol ile çok büyük avantaja sahip. Thunder'ın Ford Center'da tempoyu daha rahat yükselterek Lakers'ı en azından 1 maç yeneceğini düşünüyorum ama Staples Center'da eller titrer, işleri zor...

7 FARKLI FIKIR:

rendell dedi ki...

ntv nin sitesinde milwaukee - atlanta maçı nba tv'de olarak gözüküo. eksik yazmıssın sanırım.

sabonis dedi ki...

evet unutmuşum teşekkürler

KskHyTr dedi ki...

Sabonis eğitim çavuşu skiles josh smithi delfinoyla tutuyor zaman zaman salmons tutuyor çok caydırıcı bir tercih smith üstünde gerçekten bence:) Yeterki ersan ilk 5te başlamasın:)

Adsız dedi ki...

21 nisan salı değil, çarşamba

KskHyTr dedi ki...

ersan ilk yarıda double double yaptı kenardan gelerek...

Adsız dedi ki...

q-rich'e deli tepki var.

motörkafa dedi ki...

Brandon Jennings sana bir Türk Düşünürünün güzel sözleriyle sitem ediyorum..."ananı da al git!!! "